Newline LYRA TT-5521Q product
MNSPNEWLINETT5521QMNSPNEWLINETT5521QMNSPNEWLINETT5521Q

Дисплей Newline Interactive Inc TT-5521Q, 55" (139.7 cm) 4K Ultra HD LED дисплей, HDMI, DisplayPort, USB, USB Type-C, RS232, LAN

id 242605 Код: MNSPNEWLINETT5521Q
4114.00 лв
3704.00 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеХарактеристикиРевюта / Въпроси

Използвайте оптимално наличното цифрово съдържание, приложения и устройства във вашата класна стая чрез нашата изцяло нова и лесна за използване интерактивна екосистема. Тъй като съвременните класни стаи бързо се развиват, възникват все повече и повече системи, решения, инструменти и цифрово съдържание. От учителя зависи да намери път в тази цифрова джунгла. Предизвикателството се превръща в това как да се използва оптимално съдържанието на учебната програма в комбинация с поддържащо цифрово съдържание, приложения, устройства в класната стая и съдържание от учениците. Друго предизвикателство е как да запазите ангажираността на учениците. Лекотата на използване и гъвкавостта са ключови за свързването на всичко това и организирането на урока според вашите предпочитания.

Напълно обновената интерактивна екосистема Newline е пълна със софтуер, инструменти и приложения, които помагат на учителите да преподават в техния собствен стил. Ето защо Newline екосистемата работи с всеки друг софтуер, документ или устройство и покрива всички ваши интерактивни нужди в класната стая.

 • - Newline Whiteboard - Несъмнено един от най-важните инструменти в класната стая... интерактивната бяла дъска! Стандартно вградена във всички интерактивни дисплеи Newline, бялата дъска Newline е лесна за използване и пълна с практични инструменти. Просто включете захранването на дисплея и бялата дъска е готова за използване. Няма нужда от свързване на компютър. Просто се логнете с QR код, за да запазите вашите анотации незабавно във вашия Google Drive. Вмъквайте изображения от мрежата направо в бялата дъска, отваряйте документи, използвайте математически инструменти, лепкави бележки, каквото ви е нужно. Искате ли да позволите на повече ученици да използват бялата дъска едновременно? Разделете бялата дъска на до 3 части с отделни ленти с инструменти! И... инструментите за анотации на бялата дъска могат да се използват отделно върху всяко съдържание, уеб браузър или урок.
 • - Newline CAST - най-гъвкавото решение за безжично споделяне на екрана и е интегрирано във всички интерактивни дисплеи Newline. Само за секунди можете лесно да споделяте всеки екран през всяка мрежа или да използвате защитения режим за предаване в стаята. Наистина безпроблемно облачно решение, което позволява на множество презентатори да споделят екран, видео, връзки и файлове.

       Newline Broadcast - мощен инструмент за стрийминг за споделяне на съдържание от вашия интерактивен дисплей Newline към всеки свързан участник. Използвайте Broadcast заедно с любимия си софтуер за видеоконференции и позволете на всеки да гледа показаното съдържание от своето устройство. Без значение дали използвате съдържание от вашия компютър, бялата дъска на дисплея или друго приложение!

 • - Newline Engage - Създаването на уроци рядко започва от нулата. Независимо дали сте създавали много уроци преди или не, цифровото съдържание е навсякъде около нас. Ето защо Newline добави Engage към интерактивната екосистема. Лесен за използване интерактивен инструмент за преподаване, с който можете директно да импортирате вашите съществуващи уроци като IWB, SMART Notebook и Promethean Flipchart. Всякакво съдържание може да бъде импортирано - изображения, видео, PDF, PPT, текст, форми и много други. Използвайте един от безплатните шаблони или използвайте бялата дъска в движение с един от над 130-те инструмента за конкретни предмети.

      - Newline AppStore - Нашият магазин за приложения включва широка и непрекъснато разширяваща се гама от инструменти за образование. Започнете днес с приложения, които могат да ви помогнат да направите преподаването, сътрудничеството и създаването на учебни материали по-бързи, по-забавни и по-ефективни. Всички приложения са тествани за пълна съвместимост с интерактивни дисплеи Newline.

      Newline Classroom Tools - селекция от често използвани инструменти от учителите, като таймер и светофар, за да поддържате уроците си рационализирани. Можете да минимизирате приспособлението, да навигирате между всеки екран и да отворите менюто с инструменти, когато имате нужда от него през целия ден.

- Newline Display Management - Можете да управлявате всичките си интерактивни дисплеи Newline от всяко място чрез специален и защитен уеб портал. Лесно контролирайте и инсталирайте приложения, конфигурирайте параметрите на интерактивните дисплеи Newline, използвайте digital signage функцията или предавайте важни съобщения до всички интерактивни дисплеи.

ДРУГИ ПРЕДИМСТВА:

        - Android 11 – най-мощната и надеждна версия на Android досега

        - Антимикробно покритие, за да ви предпази

        - Вграден филтър за синя светлина за защита на очите ви

        - Ергономично разположени бутони за менюто

        - Лични потребителски профили

         - Съвместим с всякакъв хардуер и софтуер, супер лесен за свързване

       - USB Type-C със захранване до 65W

        - WiFi 6 серитфициран

 

 

 
Подсветка: Direct LED ( Wide color gamut +
Anti blue light)
Размер на дисплея : 1211 x 682 мм
Размер на активния екран: 55"
Формат: 16:9
Разделителна способност: 3840*2160 пиксела (4K)
Цветове: 1.07 милиарда
Яркост: 400 cd/m2
Контраст: 5000:1
Време за реакция: 6 ms
Ъгъл на гледане: 178º/178º
Живот: Мин. 50000 часа
Консумация на енергия: Еко режим 120W; Режим Готовност ≤0.5W
Тъч повърхност: Анти-рефлексно стъкло с допълнително покритие срещу пръстови отпечатъци и антимикробно покритие
Прозрачност: 88%±3
Датчик за допир: IR
Брой точки при допир: 20 точки при допир под Windows и 20 точки под Android
Инструмент за писане: стилус, пръст или длан
Точност: ±1 мм
Високоговорител: Позиция на високоговорителя: Отпред
Максимална изходна мощност: 2 x 20W
Предни интерфейси: 1 х USB Type-C (PD 65 W)
1 х HDMI IN 2.0
1 х USB Type-B (Touch)
1 х USB 3.0 Type-A
1 х Microphone In
Задни интерфейси: 2 х HDMI IN 2.0 ([email protected] 60 Hz)
1 х DisplayPort 1.2
3 х USB Type-B 3.0 (Touch)
1 х USB Type-C (no PD)
2 х USB Type-A 3.0
1 х USB 3.0 Type-A to Android
1 х HDMI OUT 2.0 ([email protected] 60 Hz)
1 х RS232
1 х RJ45 (Gigabit) IN & 1 х OUT
1 х OPS
1 х SPDIF
1 х Audio Line out (Jack 3,5 mm)
1х VGA Adaptor (Cable)
Смарт система: SoC чипсет: Amlogic A311D2 octa-core processor 4x Cortex-A73 at 2,2GHz, 4x Cortex-A53 at 2,0GHz
RAM: 4GB DDR4
Място за съхранение: 64GB
Android версия: Android 11
Безжична мрежа: Wi-Fi 6 + Bluetooth 5.0
Монтаж ( опция ): Монтаж на стена/ Мобилен стенд, VESA 400 x 400 мм
OPS компютър: опцияВиж още Специализирани Монитори Newline Interactive Inc.

Технически характеристики

Екран размер:  55" (139.7 cm)
Тип:  Дисплей

Добави Ревю / Въпрос

Оцени продукта или задай въпрос?

0.00 от 0 ревюта
 • 5
  0 ревюта
 • 4
  0 ревюта
 • 3
  0 ревюта
 • 2
  0 ревюта
 • 1
  0 ревюта
 • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
 • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
 • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове:


Newline LYRA TT-5521Q
 • MNSPNEWLINETT5521Q
 • MNSPNEWLINETT5521Q
 • MNSPNEWLINETT5521Q