Меню dole

Стани дилър

Станете наши дилъри!

 

Уважаеми търговци, всяка фирма може да бъде дилър на JAR Computers и да се включи в партньорската ни програма eXtra Partners, както и да кандидатства за член на Партньорската мрежа на JAR Computers.

eXtra програмата има за цел да даде конкурентни предимства на дилърите, като им предостави следните възможности:

  • Достъп на едно място до всички стоки и услуги, предлагани от ИТ дистрибуторите в страната;

  • Изключително богат асортимент от 78647 артикула с тенденция да се удвои в най-близко бъдеще;

  • Невероятно привлекателни цени, обновявани ежедневно;

  • Актуализиращи се на 15 минути статуси за наличностите на продуктите;

  • Непрекъснато актуализиране на продуктовия каталог на сайта и своевременно добавяне на новите продукти на пазара;

  • Лесен достъп до дилърските цени, оферти, поръчки, фактури през сайта на JAR Computers: www.jarcomputers.com;

  • Регулярни и бързи доставки до всички райони на страната;

  • Централизиран и коректен гаранционен и извънгаранционен сервиз. Възможност за проследяване на ремонтите в реално време през сайта на JAR Computers;

  • Минимални изисквания за оборот и без изисквания за количества на заявената стока за постигане на добра цена;

  • Коректно обслужване и висококвалифицирана помощ от страна на персонала. Въпреки че фирма JAR Computers работи и с крайни клиенти, тя не се явява конкурент на своите дилъри, поради диференцирана ценова политика спрямо отделните категории клиенти.

 

 

Как да стана дилър?

 

Лесно е!

Безплатно е!

За да бъдете наш дилър е необходимо да се регистрирате. Можете да го направите от линка „регистрация”, разположен в горната дясна част на сайта. Като изберете за тип на регистрацията "Дилър (Заявка)" и попълните нужните данни. След като въведете необходимата информация и кликнете бутон „Регистрация” се зарежда Вашия профил (Моят JAR Computers акаунт)

След регистрацията и направената заявка за Дилър, следва да бъдете одобрен от служител на JAR Computers в най-кратък срок. Ако има проблем с оторизацията, искате тя да стане по-бързо или имате каквито и да е въпроси, пишете на [email protected] или позвънете на тел. 028221000.

JAR Computers си запазва правото да откаже дилърска регистрация или да изиска определен минимален оборот преди активация.

След като бъде активиран дилърсият акаунт в кошницата на сайта ще виждате "Моя цена", което е цената с включена дилърска отстъпка.

 

 

Как мога да извършвам поръчки?

 

Поръчките се извършват през сайта на JAR Computers. Посредством продуктовия каталог избирате желаните стоки в Количката. Можете да добавяте продукти от всички секции с оферти в сайта.
Потребителската количка представлява списък с дилърски и крайни цени на избраните от Вас стоки. Следвайки стъпките на сайта, може да закупите или запаметите за по-късно избраните стоки.

 

 

Как се доставят продуктите?

 

Доставката на стоките до адреса на Дилъра е за негова сметка и се извършва с куриер. Доставката в магазин от партньорската мрежа на JAR Computers е безплатна за Дилъра, като доставката може да бъде изпълнена съгласно графика за доставки на Партньора.

 

 

Какви отстъпки мога да ползвам?

 

JAR Computers предлага на своите дилъри възможно най-добрите цени на пазара, като поема ангажимента да ги уведомява своевременно при промяна на цените, актуалните промоции или други маркетингови кампании. В случай на заявка за по-големи количества от някои групи продукти или реализацията на стратегически и особено важни проекти, фирмата прави всичко възможно за осигуряването и на допълнителни отстъпки.

 

 

Как се заплаща?

 

Плащанията могат да се извършват по банков път, в брой или чрез наложен платеж при доставката.