Lumines: Electronic Symphony product
НазадGCONGELECTRONICSSYMPHONYPSVITAGCONGELECTRONICSSYMPHONYPSVITAGCONGELECTRONICSSYMPHONYPSVITAGCONGELECTRONICSSYMPHONYPSVITAGCONGELECTRONICSSYMPHONYPSVITAGCONGELECTRONICSSYMPHONYPSVITAGCONGELECTRONICSSYMPHONYPSVITAНапред

Игра за конзола Lumines: Electronic Symphony, за PSVITA

  34.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Кралят на музикалния-пъзел жанр отново е тук с първото си попълнение за последните пет години. Lumines: Electronic Symphony бележи завръщането на доказалата се пъзел поредица на Q Entertainment, която обединява пристрастяващия геймплей с подреждане на блокчета, впечатляващи 3D визуални ефекти и едни от най-значимите имена в историята на електронната музика.

  Използвай съвсем новата пъзел мехника, която дебютира за първи път в историята на поредицата и ти дава възможност за допълнителни стратегически опции в играта.
  В новата част на заглавието са включени едни от най-големите имена в електронната музика като Chemical Brothers и Kaskade.
  Подсили твоето Lumines преживяване с по-задълбочена персонализация на профила ти и нова система за опит, която ще възнагради твоя начин на игра.
  Съревновавай се със своите приятели, използвайки съвсем новата социална функция в играта, която ще ти помогне да отключиш още Lumines съдържание.
  Наслади се на нови начини на игра, благодарение на технологичните възможности на PlayStation Vita.
  Играта използва изцяло нов аудио-визуален енджин, проектиран специално за новата портативна конзола на Sony. Lumines: Electronic Symphony разполага с HD графики и забележителен дизайн на звука, което прави играта едно истинско попълнение от следващо поколение за пъзел жанра,


  Виж още Игри за Конзоли Ubisoft

  Технически характеристики

  Конзола:  PSP
  Жанр:  Музикална
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти