Clevertouch Impact LUX 15465IMPACTLUXAH
Икона нов продукт
Clevertouch Impact LUX 15465IMPACTLUXAHClevertouch Impact LUX 15465IMPACTLUXAHClevertouch Impact LUX 15465IMPACTLUXAHClevertouch Impact LUX 15465IMPACTLUXAH

Интерактивен дисплей Clevertouch Impact LUX, 65" (165.1 cm) 4K/UHD LCD 50-point сензорен дисплей, DisplayPort, HDMI, Optical, USB, RS-232, Wi-Fi, Bluetooth, LAN, OPS

id 271845 Код: MNSPCLEVERTOUCH15465IMPACTLUXA
5474.49 лв
5263.55 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеХарактеристикиРевюта / Въпроси

Впечатлете в класната стая с IMPACT Lux. Иновации за вашия свят.Интерактивен дисплей, сертифициран от Google EDLA

С пълните Google Education License възможности любимите ви приложения на Google са предварително заредени и достъпни директно от вашия дисплей. Безпроблемно включете цифрови ресурси и инструменти в уроците си, за да улесните достъпа, редактирането, споделянето и сътрудничеството.

 

Какво е EDLA?

EDLA е съкращение от Enterprise Device License Agreement и е програма на Google, която предоставя набор от разширени функции за сигурност за устройства с Android. Тези функции включват криптиране на данни и инструменти за управление на устройства, наред с други.

 

Усъвършенствана защита за сигурност:

Сертифицираните по EDLA устройства предлагат набор от функции за сигурност като защита с парола, удостоверяване в две стъпки, криптиране на данни и други. Тези функции помагат за предотвратяване на неоторизиран достъп до вашето устройство и данни и ви позволяват дистанционно да изтриете или заключите устройството си в случай на кражба или загуба.

 

Обучение по EDLA за образование – по един безплатен сертификат за преподавател на всеки закупен IMPACT Lux

 

Станете сертифициран учител от Google

Какво покрива учебния материал?

·       Лесни за следване модули с малки размери

·       Персонализирана навигация

·       Кратка оценка на уменията за самопроверка на знанията

50 точки на докосване

IMPACT Lux от Clevertouch предлага впечатляващите 50 точки на докосване, което позволява на множество потребители да взаимодействат с дисплея едновременно. Тази функция насърчава съвместното обучение и насърчава ангажираността на учениците, като позволява на множество ученици да работят заедно на екрана едновременно. Независимо дали става въпрос за групови проекти, интерактивни дейности или сесии за мозъчна атака, 50-те точки на допир гарантират, че приносът на всеки може да бъде уловен и показан в реално време.

 

Антибактериално стъкло

IMPACT Lux е оборудван с най-съвременно микро антибактериално стъкло. Това помага за поддържането на по-чиста и по-хигиенична среда в класната стая, като намалява наличието на микроби по повърхността на екрана. Антибактериалните свойства на стъклото допринасят за по-здравословна среда за преподаване и учене, особено в споделени пространства, където множество ученици взаимодействат с дисплея.

 

Виртуална раница

Функцията Virtual Backpack, активирана от интегрирана NFC технология, предоставя удобно решение за учителите за достъп до техните персонализирани профили на всеки дисплей на Clevertouch по целия свят. Той предлага гъвкавост, удобство и безпроблемно потребителско изживяване, което позволява на учителите лесно да се адаптират към различни класни стаи и местоположения, като същевременно запазват предпочитаните от тях настройки и файлове.

 

Супер богат звук

Със своите интегрирани аудио възможности, дисплеят елиминира нуждата от допълнителен саундбар или външни високоговорители. IMPACT Lux е оборудван с 2x20W предни високоговорители, осигуряващи мощен и ясен аудио изход. Тази настройка осигурява широка звукова сцена, позволяваща на учениците да чуват аудио съдържание от различни позиции в класната стая. Добавянето на 2 субуфера по 10W добавя дълбочина и богатство на аудиото.

 

IMPACT Lux спечели „Best in Show“

IMPACT Lux  спечели наградата „ Best in Show “ на годишната конференция ISTE. Това последно отличие е признание за страстта, енергията и визията на всички в Clevertouch, които продължават да създават иновации, за да предоставят най-добрите решения за сътрудничество на училища, колежи и университети по целия свят.

 Реалистично писане с 

Насладете се на реалистично писане с технологията CleverInk на IMPACT Lux. Пишете, изтривайте, превъртайте и коментирайте безпроблемно, без да превключвате режимите. Увеличете производителността, креативността и сътрудничеството с това интуитивно решение за интерактивни дисплеи.

 

HPIR сензорна рамка с отхвърляне на дланта

 

Тази авангардна технология за докосване използва високо прецизни инфрачервени сензори, разположени около краищата на екрана, за да регистрират въвеждане чрез докосване. Технологията позволява точно и бързо взаимодействие чрез докосване, което позволява на потребителите да работят безпроблемно с дисплея. Една от ключовите характеристики е отхвърлянето на дланта, което помага да се разграничи умишленото въвеждане с докосване, като използване на пръст или стилус, и неволното въвеждане с докосване, като например поставяне на длан върху екрана, докато пишете или рисувате. Това гарантира, че се разпознават само умишлени жестове с докосване, предотвратявайки случайни взаимодействия и подобрявайки цялостната точност на докосване.

 

Включен софтуер без абонаментни такси:   
 

Ø CleverLive - Динамична, лесна за използване облачна платформа за цифрова реклама. Актуализирайте и контролирайте дисплеите си навсякъде по света с едно влизане в портала.

Ø Бяла дъска LYNX - Създавайте динамични уроци и дейности с LYNX Whiteboard. Стотици предварително създадени STEM дейности и неограничен достъп до мултимедийни ресурси.

Ø Cleverstore - Внимателно подбрани образователни приложения за всички възрасти и по повечето предмети. Страхотен допълнителен бонус, който спомага да направите вашите уроци забавни и ангажиращи.

Ø CleverMDM – Платформа за отдалечено управление и наблюдение на всички ваши Clevertouch дисплеи.


 

Спецификации:

Тип панел:LCD
Размер на екрана:65" диагонал
Формат:16:9
Разделителна способност:4K UHD (3840x2160)
Яркост:500 cd/m2
Контраст:6000:1
Време за реакция:5 ms
Ъгъл на гледане:178˚
Живот на панела:50000 часа
Тъч повърхност:Антибактериално, закалено с топлина защитнo стъкло 3 мм. с покритие против отблясъци и супер плъзгаща се повърхност,
въздушна междина с нисък паралакс 0mm
Брой точки за допир:50
Инструмент за писане:Пръст, пасивен стилус, непрозрачни предмети
Включени стилуси:2 броя стилуси с двойно разпознаване | Super Cool Stylus 2.0
Държач за писалка:Вградени магнитни държачи за писалки
Специални тъч функционалности:Dual Recognition Stylus, Palm Rejection, Pen & Touch Differentiation, Annotation Over Any Source
Точност:± 1мм
Високоговорители:2 x 20 W предни + 2 x 10 W субуфер
Микрофони:Линеен масив от 8 броя микрофони с шумопотискане
8 броя
Смарт система:Android версия: 13
Системна версия: LUX UI 13
RAM: 8GB
Вътрешна памет: 128GB
Процесор: Четириядрен A76 + Четириядрен A55
Видео процесор: Mali G610 MC4
Сертифициране от Google: Сертифициран EDLA (Лицензионно споразумение за корпоративни устройства)
Сертифициран достъп до: приложенията на Google Playstore. Microsoft Apps, Google Cloud Services
Портове за връзка:1 х OPS слот (Intel Spec 80Pin); 3 х HDMI In; 1 x HDMI Out; 3 x USB-A 2.0; 3 x USB Touch (тип B); 2 x предни USB порта Type A 3.0 с по-бърз трансфер на данни; 2 x странични USB порта Type A 3.0 с по-бърз трансфер на данни; 1 x страничен USB порт Type C с видео, аудио, докосване и мрежа; 1 x преден USB порт Type C с видео, аудио, докосване, мрежа и 100W зареждане; 1 x горен USB порт Type C Поддържа трансфер на данни за камера, монтирана отгоре; 1 x USB Type C изход с видео, аудио, докосване и мрежа; 1 x Display Port In; 1 x LAN In (RJ45); 1 x LAN Out (RJ45); 1 x RS-232; 1 x Audio In (3.5mm); 1 x Optical out (коаксиален); 1 x Headphone (3.5mm);
Датчици/сензори:1 x NFC четец/записвач; 1 x Сензор за близост
Безжична мрежа:IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax с 2 × 2 MIMO (само за хотспот)
(както 2,4, така и 5 GHz ленти)
Възможност за скорости до 1GB
Bluetooth 5.2
Консумация на енергия/Работно напрежение:117W; Режим Готовност ≤0.5W
100 – 240V ~ 50/60Hz
Работна температура/влажност:0℃-40℃/10%~90%
Външни размери/тегло:1488x908x86 мм./37,9 кг.
Монтаж:VESA 600×400mm
OPS компютър:опция
Вградени функции:Приложение LYNX™ с онлайн планиране на уроци, Cleverstore™ Магазин за приложения за образование
Вграден Digital Signage
Clevershare™ Огледално дублиране на всяко устройство към дисплея (безплатно за целия живот на екрана (с обратен тъч контрол)
Интегрирани персонализирани профили на акаунти
Достъп до акаунт в облак: OneDrive, Google Drive, LYNX Cloud
Вградено резервиране на стаи
Анотация на бяла дъска
Изпращане на имейл директно от сензорния екран
Сканиране на QR код за запазване на работата
Отдалечено изпращане на сигнали и съобщения на дисплея
Актуализации по въздуха (Over-the-Air)
Отдалечено управление на сензорни екрани (MDM) (Петгодишен лиценз)
CleverLauncher™
LynxShare™
LynxCloud™

 

  Виж още Специализирани Монитори Clevertouch
  Виж всички Специализирани Монитори в категорията

  Технически характеристики

  Екран размер:  65" (165.1 cm)
  Тип:  Интерактивен дисплей

  Добави Ревю / Въпрос

  Оцени продукта или задай въпрос?

  0.00 от 0 ревюта
  • 5
   0 ревюта
  • 4
   0 ревюта
  • 3
   0 ревюта
  • 2
   0 ревюта
  • 1
   0 ревюта
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  Свързани продукти и тагове:


  Clevertouch Impact LUX 15465IMPACTLUXAH
  • Clevertouch Impact LUX 15465IMPACTLUXAH
  • Clevertouch Impact LUX 15465IMPACTLUXAH
  • Clevertouch Impact LUX 15465IMPACTLUXAH
  • Clevertouch Impact LUX 15465IMPACTLUXAH