WRC 4: FIA World Rally Championship product
НазадGCONGWRC4FIAWRCXBOX360GCONGWRC4FIAWRCXBOX360GCONGWRC4FIAWRCXBOX360GCONGWRC4FIAWRCXBOX360GCONGWRC4FIAWRCXBOX360Напред

Игра за конзола WRC 4: FIA World Rally Championship, за Xbox 360

  49.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  WRC 4: FIA World Rally Championship e официални лицензираният симулатор за световния рали шампионат 2013.

  Новото издание ще ти позволи да избереш любимия си състезател и автомобил от класовете Junior WRC, WRC 3, WRC 2 и WRC. В изцяло новият кариерен режим ще можеш да развиеш свой пилот от начинаещия клас чак до световната рали титла. Налични са и стандартните режими като Single Stage, Single Rally и Championship, a онлайн мултиплейър режимите за до 16 играчи включват Special Stage, Single Rally и Online Championship.


  WRC 4 включва и редица подобрения спрямо предишната част както на ниво визуално пресъздаване на трасетата и автомобилите, така и на ниво реализъм. Управлението и симулацията на поведението на рали автомобилите на всякакви настилки и при всякакви метереологични условия е по-автентично и предизвикателно от всякога, но за начинаещите състезатели са налични спомагателни опции, които да им позволят да развият уменията си.

  65 състезатели, 55 отбора, 16 модела рали автомобили, 13 локации и 78 етапа - пълното WRC преживяване за всички рали почитатели.


  Виж още Игри за Конзоли 2K Games

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOX360
  Жанр:  Състезателна
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти