Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter product
НазадGMTCGRAW12PCGMTCGRAW12PCGMTCGRAW12PCGMTCGRAW12PCGMTCGRAW12PCGMTCGRAW12PCНапред

Игра Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 1 & 2, за PC

  14.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  С този пакет получавате и двата тактически шуутъра от поредицата на Ubisoft Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter.

  Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfigher

  В Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter вие влизате в ролята на капитан Скот Мичъл, командващ отрядите на Призраците и Специалните сили, екипирани с IWS в мисия по спасяването на американския президент, възвръщане на откраднати кодове за ядрено оръжия и елиминирането на зловеща група от ренегати, решени да предизвикат катастрофа. Играта се развива изцяло на територията на Мексико Сити, където редица щателно проучени и детайлни околни среди ще ви дадат възможност напълно да се потопите в бъдещето на градските сражения. Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter ще включва също кооперативен и мултиплейър геймплей с вълнуващи нови елементи, продължаващи традицията на Ghost Recon да вдига летвата за мултиплейър екшън.

  Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

  През 2014 година ескалиращият конфликт между привържениците на реда и бунтовническите сили в Мексико прераства в мащабна гражданска война. „Призраците” под командването на капитан Скот Мичъл са призовани да се изправят пред непосредствената заплаха за Съединените щати. Този път „призраците” на Скот Мичъл разполагат с по-малко от четири дни, за да се справят с проблема и да попречат на размирниците да достигнат американска територия, за да изстрелят ядрените ракети, които притежават. Въоръжени с най-модерните оръжия и технологии, „Призраците” трябва да се бият от двете страни на границата, за да неутрализират нарастващата бунтовническа заплаха.

  CPU: Pentium 4 2GHz/Athlon XP or better
  RAM: 1 GB
  OS: Windows 2000/XP
  Video Card: DirectX 9-compliant Shader 2.0 card with 128 MB of VRAM (NVIDIA GeForce 6/7 families and ATI Radeon 9600-9800/X families)
  DirectX version: DirectX 9.0c (included on disc)
  Sound Card: Yes
  Free Disk Space: 5 GB
  CD-ROM: 12x or faster CD-ROM or 2x or faster DVD-ROM


  Виж още Игри за PC Ubisoft

  Технически характеристики

  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти