Mirrors Edge Catalyst product
НазадGCONGMIRRORSEDGECATALYSTBOX1GCONGMIRRORSEDGECATALYSTBOX1GCONGMIRRORSEDGECATALYSTBOX1GCONGMIRRORSEDGECATALYSTBOX1GCONGMIRRORSEDGECATALYSTBOX1Напред

Игра за конзола Mirrors Edge Catalyst, за Xbox One

  19.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Последвай Faith, смела фрийрънърка, която се бори за свободата в Стъкления град. Изглеждайки като елегантен високотехнологичен град на външен вид, Glass City притежава ужасна тайна, скрита в същността си. Изследвай всеки ъгъл, от най-високите красиво осветени покриви до тъмните и ужасяващи тунели. Градът е огромен, съвсем достъпен да бъде обходен, а Faith е в центъра на всичко. Потопи се в играта през перспективата от първо лице на героинята и комбинирай нейните флуидни движения с впечатляваща и напреднала бойна система и се подготви да овладееш околната си среда и да разкриеш конспирацията, която се крие зад Стъкления град. Това е Mirror’s Edge за тази генерация конзоли и PC, която вдига летвата в екшън-приключенския жанр.

  Екшън от първо лице – Приближи се още повече до твоите противници. Използвай свободата на движението и бойните изкуства в комбинация с околната реда, за да се насладиш на несравним екшън от първо лице.
  Потопи се в Стъкления град – Изследвай красивия високотехнологичен град, както ти прецениш и разкрий неговите множество части. Тичай свободно и посети всеки ъгъл – от най-високите небостъргачи до скритите подземни тунели.
  Стани свидетел на възхода на Faith – Сама в едно тоталитарно общество, Faith намира убежище сред група наречена “Runners”. Научи повече за нейната предистория и вземи участие в нейното пътешествие да се превърне в каталиста, който може да промени Стъкления град завинаги.


  Виж още Игри за Конзоли EA Games

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  test1
  • GCONGMIRRORSEDGECATALYSTBOX1
  • GCONGMIRRORSEDGECATALYSTBOX1
  • GCONGMIRRORSEDGECATALYSTBOX1
  • GCONGMIRRORSEDGECATALYSTBOX1
  • GCONGMIRRORSEDGECATALYSTBOX1