Little Nightmares Complete Edition (PS4) product
НазадGCONGLITTLENIGHTMARESCOMPPS4GCONGLITTLENIGHTMARESCOMPPS4GCONGLITTLENIGHTMARESCOMPPS4GCONGLITTLENIGHTMARESCOMPPS4GCONGLITTLENIGHTMARESCOMPPS4GCONGLITTLENIGHTMARESCOMPPS4GCONGLITTLENIGHTMARESCOMPPS4Напред
ОписаниеТехнически характеристики
Little Nightmares Complete Edition включва:
-Little Nightmares
-Little Nightmares Secrets of The Maw

Потопи се в атмосферата на Little Nightmares, мрачна и мистериозна приказка, която ще те сблъска със страховете ти от детството. Очаква те превъзходно приключение с интерактивен сюжет, ненадминати звукови ефекти и уникален арт, който е в състояние да те изправи на пръсти.

Ще попаднеш в свят, който размива границата между сънищата и кошмарите, докато се опитваш да помогнеш на Six и The Kid да избягат от The Maw - огромна и мистична зона, която е обитавана от зли души, дебнещи за поредната си плячка. Обмисли всяко твое действие и опция и се пригоди към всяко едно движение, което Six и The Kid трябва да направят в този великански свят, където и най-малкото съмнение може да те доведе до фатален край.

Две приключения в едно издание:
Отправи се на възхитително и опасно приключение, заедно с Six иThe Kid, за да разкриеш всички тайни, спотайващи се в The Maw, преминавайки през две паралелни истории за бягство, които ще те накарат да изтръпнеш.

Призрачен пъзел платформър:
Попаднал в капан на зловещо място с чудовищни обитатели, освети своя път в тъмнината, крий се и се промъквай, за да избегнеш опасностите, дебнеща зад всеки ъгъл и намери изход от този кошмар.

Върни се към спомените от детството ти:
Намери детето в себе си и използвай своето въображение, за да избягаш, разрешавайки сложни 3D пъзели и загадки. Всяка стая е клетка, всеки обитател е заплаха, а пъзелите пред които се изправяш - истинско предизвикателство.


Виж още Игри за Конзоли Bandai Namco

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Ужаси
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+

Свързани продукти и тагове: