Donkey Kong Country: Tropical Freeze product
НазадGCONGDONKEYKONGTROPICFREWIIUGCONGDONKEYKONGTROPICFREWIIUGCONGDONKEYKONGTROPICFREWIIUGCONGDONKEYKONGTROPICFREWIIUGCONGDONKEYKONGTROPICFREWIIUGCONGDONKEYKONGTROPICFREWIIUGCONGDONKEYKONGTROPICFREWIIUНапред

Игра за конзола Donkey Kong Country: Tropical Freeze, за Wii U

  59.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Помогни на Donkey Kong и неговите приятели да спасят своя дом от злите викинги в съвсем новата приключенска игра за Wii U разработвана от Retro Studios. Всичките ключови характерни черти от Donkey Kong поредицата се завръщат в Tropical Freeze, като осен тях заглавието ще успее да ти предложи съвсем нови и невиждани до сега геймплей елементи.

  Dixie Kong и Diddy Kong отново са тук, за да се включат в приключението и да помогнат на Donkey Kong. Всеки един от тях ще ти предложи напълно различен начин на игра.
  Изследвай нови динамични нива и хоризонти, които ще се транформират непрекъснато, давайки ти пълно разнообразие. Наслади се на невероятните гледки, пресъздадени благодарение на динамично въртящата се камера.
  По време на своето приключение, Donkey Kong и неговите приятели ще посетят пет различни острова, препълнени с множество нива, които включват подводни области и напълно замразени зони.
  Включи се заедно с твоите приятели в коопаративния режим на Tropical Freeze, който позволява на двама човека да изживеят приключението заедно.


  Виж още Игри за Конзоли Nintendo

  Технически характеристики

  Конзола:  WII U
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти