Avtek Touchscreen 7 Lite 65 1TV255
Avtek Touchscreen 7 Lite 65 1TV255

Интерактивен дисплей Avtek Touchscreen 7 Lite, 65" (165.1 cm) 4K/UHD LED сензорен дисплей, HDMI, LAN, USB, USB-C, RS232

id 251805 Код: MNSPAVTEK1TV255
3856.62 лв
3555.14 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеХарактеристикиРевюта / Въпроси

Привлечете вниманието, вдъхновете с прецизност и представете на иновативно ниво с Avtek TouchScreen 7 Lite

Android версия 11.0 изсква бързи компоненти и висока производителност, което прави работата на дисплея много по-плавна и позволява да инсталирате все по-взискателни приложения.

Възможността да пишете с два цвята едновременно - направете цветна презентация и привлечете вниманието на ученици и колеги благодарение на двустранните стилуси, включени в комплекта.

Множеството налични портове правят дисплея още по-подходящ за работа във всяка среда и дават възможност за свързване на повече устройства.

Вграденият WiFi/Bluetooth модул позволява удобна, бърза връзка с наличните мрежи и незабавно активиране на bluetooth с цел прехвърляне на файлове или безжично свързване на устройства като високоговорители или слушалки.

Прецизно управление с докосване - благодарение на технологията Zero Bonding, използването на дисплея е още по-естествено. Минималното пространство между панела и защитното стъкло кара електронното мастило да се появява точно под писалката, като явлението паралакс е сведено до минимум. Подобрява усещането за писане, като прави най-често използваните функции на интерактивния дисплей за отбелязване, писане или рисуване по-приятни и интуитивни.

Вграденото приложение за безжичен трансфер на изображения ви позволява да се свързвате наведнъж с 8 компютъра или мобилни устройства и да показвате до четири изображения едновременно. Безжичното предаване на изображение, звук и докосване позволява още по-удобно сътрудничество и елиминира необходимостта от свързване на всеки компютър директно към дисплея.

С актуализациите на софтуера Over-the-Air (Over-the-Air) на дисплея, той винаги ще получава най-новите функции и приложения, добавени с течение на времето. Потребителят лесно ще инсталира актуализацията сам, когато е налична, така че няма да пропусне бъдещи промени.

Мониторите TouchScreen 7 Lite са готови за 4K / UHD резолюции. За показване на изображението е отговорен усъвършенстван панел с резолюция 3840 x 2160 и честота на опресняване 60Hz.

Благодарение на уникалното решение за споделени USB портове отпред на дисплея, всеки свързан USB стик ще бъде наличен както в Android, така и за вградения OPS компютър, без да е необходимо да превключвате портовете.

Инструмента за водене на бележки позволява не само да нанасяте бележки върху всяко изображение или да използвате дисплея като интерактивна дъска, но също така разполага с допълнителни инструменти за помощ при презентации, уроци и срещи, например хронометър, таймер, прожектор и система за гласуване.

Инструментът за гласуване, извикан от удобна лента за бърз достъп на всеки източник, ви позволява да задавате въпрос, да събирате отговорите и да ги обсъждате бързо. Независимо дали показвате презентация, браузър за Android или изображение от външен източник като лаптоп.

Функциите за заключване на дисплея са решение, проектирано за училищната среда и подходящо за места с много хора. USB Disk Lock ви позволява да заключите дисплея и да го отключите само след свързване на ключа (USB стик) със съответния файл за отключване. С приложението за заключване на дисплея можете да го защитите точно като телефон с код. И двете решения защитават хардуера и наличните данни от него от нежелана употреба.

Дисплеите Avtek TouchScreen се предлагат с интерактивен софтуер Note за Windows, който ви позволява да подготвите урок и да се справите с бизнес презентация. Note поддържа същия файлов формат като приложението за бяла дъска за Android, така че можете да започнете да редактирате същия файл на дисплея и след това да го завършите в приложението Note в Windows.

В допълнение към софтуера Note, интерактивният дисплей се предлага с две други програми: Connect и Capture. Първата е за комуникация между мобилно устройство и компютър и позволява за да прехвърлите изображението и по двата начина и да контролирате презентацията. Това прави дистанционното управление на монитора от компютър лесно и интуитивно.

От друга страна, Capture е полезен инструмент за запис и редактиране на презентации или лекции. Тя ви позволява да записвате работния плот на вашия компютър с Windows и изображението от свързаната камера (или и двете). Capture предлага и бързо редактиране на вашето съдържание, което може да бъде запазено, качено в облака или публикувано на сайтове като YouTube като отделен видео файл.

Интерактивните монитори са идеални за сценарии с различни изисквания, поради което OPS компютрите се предлагат в няколко варианта. В образованието и за основните приложения икономичният процесор Intel Core-i3 е идеален. Версиите с Core-i5 са предназначени за по-усъвършенствани приложения, а изключително мощният Intel Core-i7 за най-професионалните приложения.

 

Спецификации:

Панел: 65" Direct LED
Видима площ 1428 mm × 804 mm
Резолюция: 4K/UHD (3840×2160)
Яркост: 420 cd/m2
Контраст: 4000:1
Време за реакция: 8 ms
Формат: 16:9
Изобразяеми цветове: 1,07 милиaрда
Ъгли на видимост: 178˚
Видео входове: 3× HDMI 2.0 (4K @ 60Hz), 1x VGA
Видео изходи: HDMI
Аудио входове: 1x mini jack 3.5 мм.
Аудио изходи: 1x mini jack 3.5 мм.
Комуникационни портове: 1 × USB 2.0 / 4 × USB 3.0 / 1 × USB-C / 2 x USB Touch
1x SPDIF
1x RS232
2x LAN (RJ45)(1 × input / 1 × output)
Живот на панела: 50,000 часа
Тъч технология: IR, 40 точки
Метод на управление: Пръст или всеки друг стилус
Точност: 1.5 мм.
Тъч резолюция: 32767 × 32767 точки
Bреме за реакция (тъч): < 10 ms
Защитно стъкло: Темперирано матирано, Zero bonding, 1 mm разстояние между панела и стъклото
Аудио: 2 x 16 W
Допълнителна функционалност: OPS слот, Тъч екранно меню, USB Media Player
Смарт система: OS версия: Android 11.0
OS резолюция: 3840 × 2160
Процесор: A55 ×4
GPU: Mali G52MP2
RAM: 4 GB
ROM: 32 GB
Размер на дисплея: 1488 × 897 × 87 mm
Тегло: 34.95 кг.
VESA размер: 600x400
Включена стойка за монтаж на стена!
Консумация на електроенергия: 360W (максимум)/200W (стандартна)/≤ 0,5 W (в режим на готовност)
Аксесоари в комплектацията: захранващ кабел (3 м), USB кабел (3 м), HDMI кабел (3 м), стилус (2 бр.), дистанционно, бързо ръководство, USB флаш памет със софтуер и драйвери, WiFi/Bluetooth модул
  Виж още Специализирани Монитори Avtek
  Виж всички Специализирани Монитори в категорията

  Технически характеристики

  Екран размер:  65" (165.1 cm)
  Тип:  Интерактивен дисплей

  Добави Ревю / Въпрос

  Оцени продукта или задай въпрос?

  0.00 от 0 ревюта
  • 5
   0 ревюта
  • 4
   0 ревюта
  • 3
   0 ревюта
  • 2
   0 ревюта
  • 1
   0 ревюта
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  Свързани продукти и тагове:


  Avtek Touchscreen 7 Lite 65 1TV255
  • Avtek Touchscreen 7 Lite 65 1TV255