Minecraft Story Mode - Season 2 (Nintendo Switch) product
НазадGCONGMINECRAFTSTORYSEASON2SWITGCONGMINECRAFTSTORYSEASON2SWITGCONGMINECRAFTSTORYSEASON2SWITGCONGMINECRAFTSTORYSEASON2SWITGCONGMINECRAFTSTORYSEASON2SWITGCONGMINECRAFTSTORYSEASON2SWITНапред
ОписаниеТехнически характеристики
Заедно със старите си приятели и нови другари, Jesse се отправя на чисто ново пътешествие, изпълнено с трудни избори, забавни моменти и поне една своенравна лама. Изданието дава достъп до всички 5 епизода в тази изцяло нова серия от всепризнатото студио Telltale Games.

Сега, когато Jesse и нейната група от верни приятели вече са победили Wither Storm, спасили света и станали супер известни герои, животът започва да става малко по-сложен...

С повече отговорности и по-малко време за приключения, старите приятелства започват да избледняват - поне докато ръката на Jesse се заклещва в зловеща ръкавица, която принадлежи на древен подводен храм. Заедно със старите си приятели и нови другари, Jesse се отправя на чисто ново пътешествие, изпълнено с трудни избори, забавни моменти и поне една своенравна лама.

Изданието дава достъп до всички 5 епизода в тази изцяло нова серия от всепризнатото студио Telltale Games.

Episode 1: Hero in Residence
Докато стари приятели и нови отговорности дърпат Jesse в различни посоки, откриването на странната ръкавица я отвежда в един изцяло нов свят на тайнственост и опасност.

Episode 2: Giant Consequences
Силен неприятел се появява в Beacontown и подлага Jesse на странни и смъртоносни предизвикателства. Приятелствата ще бъдат тествани и нови съюзи ще се сформират, докато Джеси се бори, за да спаси света от този могъщ враг.

Episode 3: Jailhouse Block
Jesse и нейните другари трябва да се сблъскат с опасен затвор и още по-опасните му затворници, за да достигнат до тайна, намираща се в сърцето на затвора. Когато врагът се опита да вербува приятелите на Джеси, дали всички те ще успеят да се противопоставят или някои от тях ще бъдат загубени в процеса?

Episode 4: Below the Bedrock
Нашите герои поемат на пътешествие към отдавна забравена земя, където нищо не е точно такова, каквото изглежда на пръв поглед и опасности дебнат зад всеки ъгъл. Дали новите съюзи и приятелства на Jesse ще издържат тестовете, на които ще бъдат подложени?

Episode 5: Above and Beyond
Последната битка с новия враг на Jesse я връща обратно вкъщи в Beacontown. Света може би никога няма да бъде същия!


Виж още Игри за Конзоли Mojang

Технически характеристики

Конзола:  Switch
Жанр:  Приключенска
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  7+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти