Microsoft Xbox Series X RRT-00010 product
НазадGCONMICROSOFTRRT00010GCONMICROSOFTRRT00010GCONMICROSOFTRRT00010GCONMICROSOFTRRT00010Напред

Конзола Xbox Series X, 1TB, черна

id 226677 Код: GCONMICROSOFTRRT00010
 • Модел: Xbox Series X
 • Марка: Microsoft
 • Гаранция: 12 месеца
 • Код на продукта: RRT-00010
 • Тип: Xbox Series X
 • Наличност: Стар продукт
  ОписаниеХарактеристикиРевюта / Въпроси

  Xbox Series X

  В сравнение с предходното поколение, Xbox Series X представлява един превъзходен баланс на мощност и скорост, за да осигури невероятни, динамични и живи светове и да сведе до минимум всички проблеми, които могат да влошат gaming изживяването.

  С ново поколение 8-ядрен процесор, който използва най-новите разработки от архитектурна гледна точка - AMD Zen 2 и RDNA 2 - предоставя четири пъти по-голяма процесорна мощ от конзолата Xbox One и използва авангардни технологии за по-високи кадрови честоти, по-големи и по-усъвършенствани светове в игрите, за да осигури върховно изживяване, което ще изпиташ за първи път.

  Ускореният от хардуера DirectX Raytracing ти дава възможност да играеш реалистични игри с невероятни графики, а благодарение на бързия SSD и на иновациите като «Quick Resume» и «Dynamic Latency Input» (DLI), ще се наслаждаваш на бързо стартиране и зареждане, по-голяма точност на управлението и още по-бърза реакция.

  С поддръжка на 120 fps ще се насладиш на по-голям реализъм и по-бързо действие. Разбира се, новата конзола предоставя съвместимост с по-старите игри Xbox (напр. Xbox 360, Xbox One), а технологията Smart Delivery ти дава възможност да си купиш една игра веднъж - напр. за по-старата си конзола Xbox One - и да я играеш с подобрени графики на новата си конзола Xbox Series X (технологията е налична за всички заглавия Xbox Game Studios и не се поддържа задължително от други developers).

  На твое разположение е най-добрата абонаментна услуга Xbox Game Pass, която включва освен наличните вече за четири поколения конзоли, една безкрайна библиотека от игри с високо качество!

   


  Иновация «Xbox»
  Архитектурата «Xbox Velocity» отключва нови възможности за скорост и производителност чрез иновативната комбинация от хардуер (включващ специален SSD с капацитет 1TB, custom процесор с усъвършенстван модул за графична обработка и др.) и задълбочена софтуерна интеграция за създаването на по-богати и по-динамични светове, които не си срещал никога в миналото.


  Най-мощната конзола… ever!
  Xbox Series X е най-мощната конзола, създавана до момента! Разполага с неограничената мощност на един специално създаден процесор, който използва последните архитектури Zen 2 и RDNA 2 на AMD. Custom процесорът е създаден, за да предоставя висока производителност, както и съвместимост с четири поколения игри. Процесорът на Xbox Series X осигурява четири пъти по-голяма процесорна мощ от този на конзолата Xbox One!


  Неповторими графики
  Графичният процесор (GPU) с 12 TFLOPs предоставя двойно по-висока производителност от Xbox One X и осем пъти по-висока от тази на първата конзола Xbox One! Сега можеш да играеш игри с резолюция 4K и с до 120 fps за изключителна гладкост и неповторим реализъм! Поддържа се DirectX-based Ray Tracing в реално време и Variable Rate Shading (VRS) за реалистично осветление, прецизни отражения, реалистична акустика в реално време и по-стабилна скорост на кадрите.


  Усъвършенстван SSD
  Усъвършенстваният SSD подобрява почти всеки аспект на игровия процес – напр. по-големи, по-динамични светове, които "се зареждат" веднага, изключително кратко време за стартиране и зареждане на игри, бързо продължаване на игра, от момента, в който си я прекъснал и т.н. – предоставяйки вместимост 1TB. Картата за разширение предоставя допълнително пространство за съхранение на игри с максимална скорост, възпроизвеждайки по същество производителността на вградения SSD на конзолата. Въвеждането на картата 1TB става директно в задната част на конзолата чрез специалния слот за разширение.

  Спецификации:

  PROCESSOR

  CPU. 8X Cores @ 3.8 GHz (3.66 GHz w/SMT) Custom Zen 2 CPU

  GPU. 12 TFLOPS, 52 CUs @1.825 GHz Custom RDNA 2 GPU

  SOC Die Size. 360.45 mm

  Process. 7nm Enhanced


  MEMORY & STORAGE

  Memory. 16GB GDDR6 w/320 bit-wide bus

  Memory Bandwidth. 10GB @ 560 GB/s, 6GB @ 336 GB/s.

  Internal Storage. 1TB Custom NVME SSD

  I/O Throughput. 2.4 GB/s (Raw), 4.8 GB/s (Compressed, with custom hardware decompression block)

  Expandable Storage. Support for 1TB Seagate Expansion Card for Xbox Series X|S matches internal storage exactly (sold separately). Support for USB 3.1 external HDD (sold separately).


  VIDEO CAPABILITIES

  Gaming Resolution. True 4K

  High Dynamic Range. Up to 8K HDR

  Optical Drive. 4K UHD Blu-Ray

  Performance Target. Up to 120 FPS

  HDMI Features. Auto Low Latency Mode. HDMI Variable Refresh Rate. AMD FreeSync.


  SOUND CAPABILITIES

  Dolby Digital 5.1

  DTS 5.1

  Dolby TrueHD with Atmos

  Up to 7.1 L-PCM


  PORTS & CONNECTIVITY

  HDMI. 1x HDMI 2.1 port

  USB. 3x USB 3.1 Gen 1 ports

  Wireless. 802.11ac dual band

  Ethernet. 802.3 10/100/1000

  Accessories radio. Dedicated dual band Xbox Wireless radio.

   

   
  Виж още Конзоли Microsoft

  Технически характеристики

  Тип:  Xbox Series X

  Добави Ревю / Въпрос

  Оцени продукта или задай въпрос?

  • 5
   1 ревю
  • 4
   0 ревюта
  • 3
   0 ревюта
  • 2
   0 ревюта
  • 1
   0 ревюта

  Ревюта

  Константин Димитров 2023-02-02 Проверена поръчка
  Отличен Пдоуктът пристигна много бързо, в изрядно състояние. Единствено батериите, които бяха включени за контролера, се изтощиха за 1 ден, което предполагам е абсолютно нормално. Комуникацията с екипа на JAR Computers бе стриктна, точна и ясна, за което им благодаря.
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  Microsoft Xbox Series X RRT-00010
  • GCONMICROSOFTRRT00010
  • GCONMICROSOFTRRT00010
  • GCONMICROSOFTRRT00010
  • GCONMICROSOFTRRT00010
  • GCONMICROSOFTRRT00010
  • GCONMICROSOFTRRT00010