Metal Gear Solid: HD Collection product
НазадGCONGMGSHDCOLLECTIONPS3GCONGMGSHDCOLLECTIONPS3GCONGMGSHDCOLLECTIONPS3GCONGMGSHDCOLLECTIONPS3GCONGMGSHDCOLLECTIONPS3Напред

Игра за конзола Metal Gear Solid: HD Collection, за PlayStation 3

  49.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Metal Gear Solid: HD Collection

  Приемете мисията и играйте три страхотни глави от Metal Gear поредицата с Metal Gear Solid HD Collection. Изданието включва игрите Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 3: Snake Eater и Metal Gear Solid: Peace Walker. И трите заглавия са преработени в HD за пръв път.

  MGS 2: Поемете ролята на човека-армия, решен да предотврати попадането на смъртоносно, високотехнологично оръжие в ръцете на елитна група от съпротивата, известна като Дед сел. Използвайте уменията си за промъкване, въоръжаване и контра-тероризъм, за да се справите с враговете. Напредвайте в заплетения сюжет и се изправете срещу гигантската военна машина Метал Гиър Рей.

  MGS 3: В битката да постигнат мир и световно господство в периода на Студената война, съперническите правителства тайно разработват оръжейна технология, заплашваща бъдещото съществуване на живот на планетата. Решени да бъдат първи, враждуващите страни се състезават да се превърнат във върховната нация. Призован е специален елитен тактически войник, който да проникне дълбоко във вражеската територия и да проведе разузнаване за прототипното ядрено оръжие "Метал гиър”. Като "Нейкид Снейк" трябва да надхитрите враговете с камуфлаж, близък бой, наблюдение, разпити, катерене, преследване и лекуване на наранявания в тази критична част от сагата Metal Gear.
  MGS Peace Walker: Действието се развива през 70-те години на ХХ век. Биг Бос е разформировал своите „Войници без граници” в Колумбия, където с него се свързва посетител от Коста Рика (нация без войска). С възникването на Кубинската ракетна криза Латинска Америка се превръща в ключов фактор за поддържането баланса на силата между Изтока и Запада, а в същото време Коста Рика по чудо успява да запази неутралитет и да поддържа мира. И все пак, в някои райони на страната загадъчни въоръжени сили извършват подозрителни дейности. Сега, за да запазят мира, „Войници без граници” се впускат в действие. Във времето те ще станат известни като основатели на „Далечен рай”...


  Виж още Игри за Конзоли Konami

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  15+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  test1
  • GCONGMGSHDCOLLECTIONPS3
  • GCONGMGSHDCOLLECTIONPS3
  • GCONGMGSHDCOLLECTIONPS3
  • GCONGMGSHDCOLLECTIONPS3
  • GCONGMGSHDCOLLECTIONPS3