Little Friends: Dogs n Cats (Nintendo Switch) product
НазадGCONGLITTLEFRDOGSNCATSSWITCHGCONGLITTLEFRDOGSNCATSSWITCHGCONGLITTLEFRDOGSNCATSSWITCHGCONGLITTLEFRDOGSNCATSSWITCHGCONGLITTLEFRDOGSNCATSSWITCHGCONGLITTLEFRDOGSNCATSSWITCHGCONGLITTLEFRDOGSNCATSSWITCHGCONGLITTLEFRDOGSNCATSSWITCHНапред
ОписаниеТехнически характеристики

Тези очарователни кученца и котенца нямат търпение да се срещнат с теб в първата игра за обучение на домашни любимци за Nintendo Switch!

Играй с до 3 домашни любимци наведнъж и притежавай до 12 различни кучета и котки. Опознай техните характери и им давай от любимата храна. Играй с твоя домашен любимец, като използваш любимата му нова играчка или го изведи на разходка и се състезавайте заедно в турнира по хвърляне на фризби, като използваш Joy-Con контролите за движение или Nintendo Switch тъч скрина.

Всеки домашен любимец има своя индивидуалност, поведение и външен вид. Грижи се за твоя домашен любимец, за да изградите връзка помежду си, която да прерасне в истинско приятелство. Сред различните породи, които можеш да притежаваш са Лабрадор Ретривър, Чихуахуа, Немска овчарка, пудел, американска късокосместа котка и други. Използвай над 600 стилни аксесоара, с които да направиш твоите любимци още по-очарователни. 
Виж още Игри за Конзоли Други

Технически характеристики

Конзола:  Switch
Жанр:  Симулатор
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  3+

Свързани продукти и тагове: