LEGO Lord of the Rings product
НазадGCONGWBILEGOLOTRVITAGCONGWBILEGOLOTRVITAGCONGWBILEGOLOTRVITAGCONGWBILEGOLOTRVITAGCONGWBILEGOLOTRVITAGCONGWBILEGOLOTRVITAНапред

Игра за конзола LEGO Lord of the Rings, за PSVITA

  14.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Описание

  Базирана на филмовата трилогия The Lord of the Rings, LEGO® The Lord of the Rings проследява оригиналната история, превеждайки ви през епичните събития, пресъздадени с типичния хумор и разнообразие на LEGO игрите. Натоварен с опасната мисия да унищожи древен магически пръстен, заплашващ всичко добро, Фродо е принуден да напусне спокойния си дом. Но пръстенът иска да бъде намерен и пътят към Маунт Дуум, единственото място, където може да бъде унищожен, ще бъде опасен и осеян с орки и още по-противни твари. В помощ на Фродо е формирана Задругата – скиталеца Арагорн, магьосника Гандалф, елфа Леголас, джуджето Гимли, Боромир от Гондор и хобитите Сам, Мери и Пипин. Преживейте легендата чрез LEGO мини-фигурите, докато те откриват чудесата, решават вековни загадки и преодоляват безброй противници в своята мисия по унищожаването на Пръстена.

  Разходете се из Средната земя и изживейте епичните битки с орки, урук-хай, Балрога, Краля-вещер и други страховити създания. (Не е достъпно в DS версията)
  Овладейте мощта на Единствения пръстен и влезте в здрачния свят на призраците на Пръстена.
  Вижте как героите от LEGO The Lord of the Rings оживяват по съвсем нов начин с мини-фигурките.
  Събирайте, комбинирайте и изковавайте нови предмети в ковашкия магазин като използвате най-ценния метал в Средната земя – митрил.
  Открийте и отворете повече от 80 персонажи, включително Фродо, Арагорн, Гандалф и много други.
  Колекционирайте и използвайте разнообразни оръжия и магически предмети.
  Играйте с приятели като се включвате и изключвате по всяко време. (Само за конзоли)  Виж още Игри за Конзоли WB Interactive

  Технически характеристики

  Конзола:  PSVITA
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  7+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти