Heroes of Might and Magic Collection  product
GMHEROESOFMIGHTANDMAGICCOLLPCGMHEROESOFMIGHTANDMAGICCOLLPCGMHEROESOFMIGHTANDMAGICCOLLPCGMHEROESOFMIGHTANDMAGICCOLLPC

Описание

Heroes of Might and Magic Collection

Преживейте цялата сага Heroes of Might and Magic и станете свидетел на изумителната еволюция на походовата стратегия, станала основоположник на цял нов жанр. Might & Magic Heroes Collection съдържа всичките 5 игри от поредицата, както и седемте експанжъна.

Heroes of Might and Magic

Кралят, бащата на Морглин Железния Юмрук, е убит, а тронът му е узурпиран. Преследван като диво животно, Морглин е принуден да избяга от родината си в магическото кралство Енрот – несъществуващо на картата, но оспорвано от трима бойци. Битката за Господството ще започне всеки момент.

Минимални Системни Изисквания:

CPU Type: Pentium
CPU Speed in MHz: 133MHz
RAM: 32MB
Hard Drive Space: 425MB
Sound Card: DirectX 7.0
CD Drive Speed: 4X
Video Card: DirectX 7.0
Graphics Resolution(s): 800X600
Compatible Devices:
Software (DirectX 5.0, etc.): DirectX 7.0

Heroes II

След смъртта на Морглин двамата му синове се Роланд и Арчибалд се възкачват на трона на Енрот. Венъж възкачили се на власт, те започват битка за кралството.

Heroes III

Кралят на Ератия е убит и превърнат в немъртъв военен диктатор. Неговата дъщеря Катрин събира армия и се бори с демони и некроманти, за да освободи баща си от проклятието.

Heroes IV

Масивна експлозия унищожава Ератия. Все пак, оцелелите успяват да избягат през портал в друг свят – Аксеот – земя, която очаква да бъде разделена и покорена.

Heroes V

В един нов свят, наречен Ашан, сватбата на кралица Изабел е прекъсната от Демон, принадлежащ към армията на Аграел. Въпреки протестите, Изабел повежда армия, за да се сражава с Аграел.


Виж още Игри за PC Ubisoft

Технически характеристики

Жанр:  Стратегия
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  Versus
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  12+

Свързани продукти и тагове: