Fallout 3 GOTY
Fallout 3 GOTY

Игра за конзола Fallout 3 GOTY, за PS3

id 70224 Код: GCONGBETHESDAFALLOUT3GOTY
  39.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеХарактеристикиРевюта / Въпроси
  Vault 101 – бижуто на пустошта. За 200 години, Vault 100 вярно служи на оцелелите жители на Washington DC и неговите околия, сега познат като Столицата на Пустошта. Въпреки че глобалната ядрена война на 2077 остави щатите почти напълно унищожени, жителите на Vault 101 се радват на живот освободен от постоянния стрес на света отвън. Огромни насекоми, бандити, търговци на роби и, да, дори супер мутанти – това не е нищо за инженерната мощ на Vault-Tec. Въпреки това една съдбовна сутрин се събуждате, за да разберете, че баща ви се е изправил срещу Надзирателя и е напуснал удобството и сигурността на Vault 101 по незнайни причини. Напускайки единствения дом, който някога сте познавали, вие излизате от скривалището в жаркото слънце на пустошта, за да търсите баща си и истината.


  Неограничена свобода! – Осъзнайте гледките и звуците на огромната Столица на Пустошта. Вижте великите монументи на САЩ като постапокалиптични руини. Вие правите изборите, които ви дефинират и променят света. Само следете вашия радиационен датчик!
  Изживейте S.P.E.C.I.A.L.! – Инженерите от Vault-Tec ви дават последното в симулацията за човешки възможности – SPECIAL системата, за създаване на герои! Използвайки нови развития в презентацията на базирани на точки унмения, SPECIAL предлага безкрайна персонализация на вашия герой. Включени са и дузини уникални умения и “perk”-ове, от които да избирате, всеки с зашеметяващо разнообразие от ефекти!
  Фантастични нови гледни точки! – магьосниците от Vault-Tec го направиха отново! Вече не сте ограничени само от една гледна точка, изживейте света от първо или трето лице. Персонализирайте вашата гледна точка с натискането на един бутон!
  Силата на Избора! – Как се чувствате днес? Като подъл злодей или добър самарянин? Изберете страна или се движете по средата – можете да се оправите с всяка ситуация по много различни начини. Преминете през проблемите си с цивилизован разговор или просто покажете плазмената си пушка.
  Отнесете ги с V.A.T.S.! – Изравнете шансовете в битка с Подпомогнатата Система за набиране на Цели на Vault-Tec (V.A.T.S.), за вашия Pip-Boy модел 3000! V.A.T.S. ви позволява да паузирате времето по време на битка, да се прицелите в определени части на тялото, да заредите атаки и да позволите на Vault-Tec да извлече агресията от вас. Посейте смърт и унищожение, в чисто ново кинематографична презентация, която включва кървави осакатявания и впечатляващи експлозии.
  Невероятен изкуствен интелект! – Във Valut-Tec, разбираме, че ключа при съживяването на цивилизацията след глобална ядрена война са хората. Най-добрите ни хора, са събрали сили, за да създадат подобрена версия на Radiant AI, първия избор на Америка при симулацията на човешки отношения. Лицеви анимации, жестове, уникален диалог и подобно на истинското държание, са събрани заедно с впечатляващи резултати в последната технология на Vault-Tec.
  Спираща дъха красота – Изживейте тежката реалност на ядрения отпад, рендриран в не виждана до момента супер-делукс HD графика. От голата пустош, до изпълнените с опасност офиси и метро тунели на DC, до грозната разлагаща се плът на лицето на мутант.


  Виж още Игри за Конзоли Bethesda
  Виж всички Игри за Конзоли в категорията

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Добави Ревю / Въпрос

  Оцени продукта или задай въпрос?

  0.00 от 0 ревюта
  • 5
   0 ревюта
  • 4
   0 ревюта
  • 3
   0 ревюта
  • 2
   0 ревюта
  • 1
   0 ревюта
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  Fallout 3 GOTY
  • Fallout 3 GOTY