Earth Defense Force 2025 product
НазадGCONGEARTHDEFENSEFORCE2025PS3GCONGEARTHDEFENSEFORCE2025PS3GCONGEARTHDEFENSEFORCE2025PS3GCONGEARTHDEFENSEFORCE2025PS3GCONGEARTHDEFENSEFORCE2025PS3GCONGEARTHDEFENSEFORCE2025PS3GCONGEARTHDEFENSEFORCE2025PS3GCONGEARTHDEFENSEFORCE2025PS3GCONGEARTHDEFENSEFORCE2025PS3Напред

Игра за конзола Earth Defense Force 2025, за PS3

  39.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Earth Defense Force 2025 е дългоочакваното продължение на Earth Defense Force (EDF) поредицата на японското студио Sandlot. Насекомите се завръщат с епични експлозии и динамичен екшън, за да нарушат мира и съществуването на жителите на Земята.

  Earth Defense Force 2025 е шутър от трето лице, който поставя играчите в ролята на EDF войник, екипиран със стотици оръжия, подготовката да изтребва всякакви видове извънземни насекоми и задачата да защити планетата от извънземно нашествие. Новото заглавие на Sandlot включва най-много мисии и съдържание в историята на поредицата и предлага мултиплейър режим за четирима играча, изправяйки ги срещу ужасяващите Ravagers, които се завръщат по-силни от всякога.

  Битки в епични пропорции срещу яростната атака на гигантските насекоми и роботи – Участвай в битки срещу новите видове Ravagers, включително Crustaceous Giant, Spider Giants, Retiarius и много други. Тонове мисии изпълнени със съдържание, включително пет режима на трудност.
  Стотици оръжия и четири нови класове войници – Бий се сред най-добрите и влезни в ролята на Rangers, Fencers, Air Raiders и Wing Divers, екипирани с най-разнообразни умения и оръжия.
  Влез в борбата срещу гигантските чудовища използвайки най-различни специализирани превозни средства.
  Онлайн мултиплейър за четирима играча – Съюзи се със своите приятели и сформирай EDF екип, борейки се заедно срещу извънземната заплаха.


  Виж още Игри за Конзоли Bandai Namco

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти