Baldur Gate Enhanced Edition product
НазадGMBALDURGATEENCHANCEDEDITIONGMBALDURGATEENCHANCEDEDITIONGMBALDURGATEENCHANCEDEDITIONGMBALDURGATEENCHANCEDEDITIONGMBALDURGATEENCHANCEDEDITIONGMBALDURGATEENCHANCEDEDITIONНапред

Игра Baldur Gate Enhanced Edition, за PC

  19.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Baldur's Gate: Enhanced Edition ще те потопи в класическите традиции на Dungeons and Dragons, примесени с много нововъведения и подобрения.
  Готов ли си за средновековно пътеществие в сетигна Forgotten Realms, в който главният герой си ти и като такъв ще изковеш не само собствената си съдба. Страшни пророчества, несбъднати мечти, неочаквани обрати - задачата ти никак няма да е лесна.

  Историята - винаги настъпва онази по - различна утрин, в която нормалното ежедневие излиза от удобните релси, в които е пътувало до сега. Цял живот си прекарал с идеята, че постът Candlekeep е краят на вселената и отвъд него няма нищо. Време е кръгозорът ти да се разшири, тъй като ще се окажеш въвлечен в кървава война и заплетена интрига. А зад всичко стои тайнствена сила - по - зловеща от всичко, което си си представял.
  Enchanced Edition - безбройни подобрения към играта, които да я направят актуална и днес - удобен интерфейс, динамична камера, ново озвучаване и много други.
  Tales of the Sword Coast - изследвай известната кула на Дурлаг от допълнението към оригиналната игра Baldur's Gate.
  The Black Pits - чудовища и други приключенци ще се изправят срещу теб, хванати в същия капан, в който си попаднал и ти. Пътят към свободата е осеян с убийства, осакатяване и много кръв.
  Монахът Rasaad yn Bashir - нов персонаж, който ще се присъедини към групата ти.
  11 нови портета за персонажите от известния художник на Icewind Dale - Jason Manley.


  Виж още Игри за PC Atari

  Технически характеристики

  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+