Sid Meiers Civilization VI 25th AE product
НазадGMSIDMAIERSCIVILIZATION25AEGMSIDMAIERSCIVILIZATION25AEGMSIDMAIERSCIVILIZATION25AEGMSIDMAIERSCIVILIZATION25AEGMSIDMAIERSCIVILIZATION25AEGMSIDMAIERSCIVILIZATION25AEНапред

Игра Sid Meiers Civilization VI 25th Anniversary Edition, за PC

  • Безплатна доставка
179.00 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане
id Meier's Civilization VI 25th Anniversary Edition включва:

Играта Sid Meier's Civilization VI.
Допълнителното дигитално съдържание, включено в Sid Meier's Civilization VI Deluxe Edition:
Саундтрак 25th Anniversary.
Достъп до DLC-та, които предстои да бъдат издадени.
Ексклузивни значки със специална опаковка.
Колекционерски Артбук.
Aztec Civilization Pack*.
*Дигитално съдържание, което след 90 дена ще стане достъпно и за всички останали, безплатно.

Ние сме изследователи, изобретатели, архитекти на промяната. Строим едно по - добро утре с нашите мечти, надежди и вдъхновение, за да постигнем нещо по-голямо от самите нас. Рисковете, които поемаме, изпитанията, с които се справяме, ни правят по - силни. Въображението няма край, а цивилизацията няма граници.

Създадена от легендарния Sid Meier, Civilization за пореден път поставя стратегиите едно стъпало по - високо от останалите игри. Влез в ролята на ултимативния владетел, който поставя основите на цивилизацията още от Камената ера и я направлява през целия й път на развитие. Войни, дипломатически подход, културен обмен, рамо до рамо с великите исторически личности - от теб зависят икономическия напредък, мира, както и развитието на човечеството.

Civilization VI има какво да ти предложи:

Градове, които се разрастват физически върху картата. Можеш да променяш всяка част по твое усмотрение и да се възползваш от характеристиките на терена, върху който се намира.
Отключи бустерите, които ще улеснят и забързат развитието ти в историята. Ще се сблъскаш с нови народи и техния фолклор, нови земи, които само чакат да бъдат покорени.
Дипломацията отключва всяка врата, но никога не знаш какво те очаква зад нея. От примитивния конфликт на живот и смърт до сложните преговори, от които зависят съдбите на стотици градове - трудният избор е в твоите ръце.
Ако дипломатичният подход не е твоя начин - грабвай оръжието. Бойните единици вече могат да се комбинират, за да бъдат частите ти по - силни и подсигурени.
Нова tutorial система, която да бъде от максимална помощ за новите играчи и нови начини за строене, които да разнообразят играта на ветераните.


Виж още Игри за PC 2K Games

Технически характеристики

Жанр:  Стратегия
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  12+

Вземи на изплащане

  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти