Metro Redux product
GCONGMETROREDUXPREORDERPS4GCONGMETROREDUXPREORDERPS4GCONGMETROREDUXPREORDERPS4GCONGMETROREDUXPREORDERPS4
ОписаниеТехнически характеристики
Metro Redux

 Metro Redux е възможно най-добрата двойна колекция игри, включваща окончателните версии на Metro 2033 и Metro: Last Light. всяка от които е преработена в съответствие с най-новата и най-добрата итерация на енджина 4А за следващото поколение конзоли и PC.

За първи път, собствениците на конзола могат да очакват плавен геймплей при 60 кадъра в секунда и съвременна графика, които преди бяха достъпни само за PC хардуер от най-висок клас.

Играчите, които за първи път ще се срещнат с поредицата, ще имат възможност да изпитат два от най-добрите шуутъри с увлекателни сюжети в един огромен пакет; епично приключение, комбиниращо увлекателен сървайвъл хорър, проучване и тактически битки и стелт.

Фенове на оригиналните игри ще открият уникалния свят на Metro, трансформиран с невероятно ново осветление, физика и динамични метеорологични ефекти, както и множество геймплей подобрения и нови функции.

Всички подобрения от аплодираното продължение "Metro: Last Light" са прехвърлени към Metro 2033 Redux - по-добър изкуствен интелект, контроли, анимация, боравенето с оръжие и много други. И двете кампании се възползват от всички нови меле анимации, способността да проверявате часовника и амунициите си в движение, както и нови анимации за персонажа.

Тези, които предпочитат ориентирания повече към сървайвъл хоръра геймплей на "Метро 2033", могат да играят и двете кампании в "Survival" стил. Онези, които се забавляват повече с екшън ориентираната игра в "Metro: Last Light", може да опитат "Spartan" стил, предоставяйки на Артьом мощен набор от бойни умения.

Включвайки легендарния Ranger режим, който предлaгa допълнително ниво на предизвикателство и увлекателност, както и всички издадени до момента пакети с допълнително съдържание, Metro Redux ви дава 50 + часа на първокласен FPS геймплей на невероятна цена.


Виж още Игри за Конзоли Deep Silver

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Шутър
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове:


test1
  • GCONGMETROREDUXPREORDERPS4
  • GCONGMETROREDUXPREORDERPS4
  • GCONGMETROREDUXPREORDERPS4
  • GCONGMETROREDUXPREORDERPS4