Kane & Lynch Collection product
GCONGKANEANDLYNCHCOLLXBOX360GCONGKANEANDLYNCHCOLLXBOX360GCONGKANEANDLYNCHCOLLXBOX360GCONGKANEANDLYNCHCOLLXBOX360

Игра за конзола Kane & Lynch Collection, за XBOX360

  19.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Kane & Lynch Collection

  Колекцията съдържа две заглавия от поредицата Kane & Lynch за Xbox 360 конзола, а именно Kane & Lynch: Dead Men, Kane & Lynch 2: Dog Days.

  Kane & Lynch: Dead Men проследява изпълненото с насилие, хаотично пътуване на двама мъже - наемник и медицински освидетелстван психопат – и бруталното им разбиране за правилно и грешно. Това опасно партньорство в комбинация с иновативни технологии, ви позволява безпрецедентно игрово преживяване. Kane & Lynch: Dead Men ще ви потопи в интензивна емоционална драма, съчетана с непрекъснат екшън. Технологията на Io-Interactive ще ви предостави качествени графики с висока резолюция и светлинни ефекти, мащабен изкуствен интелект, самостоятелни и отборни битки, кинематографски интерфейс и неспирен диалог между Кейн (Kane) и Линч (Lynch). Заглавието разполага и с иновативна кооперативна игра за двама и революционен инлайн геймплей.

  Kane & Lynch 2: Dog Days е суров и брутален криминален шуутър, който предефинира начина, по който усещате игрите. Преживейте две денонощия в ада с Кейн и Линч – двама от най-известните престъпници във видео игрите, които се опитват да избягат от лапите на подземния свят в Шанхай. Изживейте неспирния екшън в сингъл плейър онлайн и офлайн кооператив и спечелилия симпатиите на критиката Fragile Alliance мултиплейър с нови иновативни режими.


  Виж още Игри за Конзоли Square Enix

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOX360
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  test1
  • GCONGKANEANDLYNCHCOLLXBOX360
  • GCONGKANEANDLYNCHCOLLXBOX360
  • GCONGKANEANDLYNCHCOLLXBOX360
  • GCONGKANEANDLYNCHCOLLXBOX360