Fallout 4: Season Pass product
НазадGMFALLOUT4SEASONPASSGMFALLOUT4SEASONPASSGMFALLOUT4SEASONPASSGMFALLOUT4SEASONPASSGMFALLOUT4SEASONPASSGMFALLOUT4SEASONPASSНапред

Игра Fallout 4: Season Pass, за PC

  59.00 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Описание
  Fallout 4 Season Pass ти дава достъп до всичкото предвидено допълнително съдържание*, което ще бъде достъпно във Fallout 4. За момента студиото не е обявило всички очаквани допълнения за играта, които ще започнат да бъдат пускани от началото на 2016 г.

  *Съдържанието, до което Season Pass за Fallout 4 дава достъп ще бъде обявно на по-късен етап. При поръчка ще получиш кутия с включен код, който да активираш в Steam. След като допълненията за играта бъдат пуснати, те ще бъдат начлини в твоята Steam библиотека.

  Повече за Fallout 4

  Студиото създател на високо оценените заглавия като Fallout 3 и The Elder Scrolls V: Skyrim те приветства в света на Fallout 4 - най-амбициозното заглавие на Bethesda Game Studios до момента. В това ролево заглавие с отворен свят от следващо поколение влизаш в ролята на последния оцелял от Vault 111, намиращ се в един опустошен от ядрена война свят.

  Продължението на постапокалиптичното ролево заглавие те отвежда в миговете преди началото на войната във вселената и показва евакуирането на хора в бункера Vault 111. След което действието се прехвърля 200 години напред и по всичко изглежда, че единственият оцелял си ти.

  Fallout 4 ти предоставя възможност да създадеш персонаж, какъвто винаги си искал. Задълбочената система за направа на герой включва множество опции, които да удовлетворят предпочитанията на всеки. Крафтването в играта позволява създаването на цели къщи, на базата на материали, които могат да бъдат намирани и рециклирани в обширния отворен свят. Около къщите могат да се поставят отбранителни системи като картечни кули, капани и други. По този начин ще можеш да привличаш търговци, които да откриват между постройките ти. Намерените в света на играта предмети ще се използват и за модифициране и подобряване на оръжията, с които разполагаш. Базовият арсенал се изразява в около 50 различни оръжия, като възможностите за тяхната модификация наброяват над 700.

  Може да си последният оцелял на Земята, но далеч не си сам. Теб те следва верен приятел - немска овчарка, която може да изпълнява твой команди и да да се намесва в критични моменти от битките които водиш. Подобно на предишните две игри от поредицата, Fallout 4 ти предоставя възможност да превключваш по всяко време между перспектива от първо и трето лице. Завръща се и бойната система V.A.T.S., която засилва тактическия елемент в играта.


  Безкрайна свобода - Прави каквото си пожелаеш в внушителния отворен свят, осеян със стотици локации, персонажи и куестове. Присъедини се към множество фракции или скитай сам, изборът е изцяло твой
  Ти си S.P.E.C.I.A.L.! - Бъди специален с новата система за създаване на герой. Брониран войник или харизматичен човек, разчитащ повече на сладките думи, отколкото на оръжията, можеш да избираш измежду множество опции, които да развият героя в предпочитаната от теб насока
  Супер луксозни пиксели - Fallout 4 е базирана на енджин от следващо поколение, благодарение на който светът в него оживява, както никога досега
  Насилие и системата V.A.T.S. - Напрегнати битки в перспектива от първо или трето лице, която може да бъде пренесена в тактически сблъсък със системата Vault-Tec Assisted Targeting System (V.A.T.S)
  Събирай и конструирай! - Събирай, ъпгрейдвай и конструирай хиляди предмети в най-напредналата система за крафтинг създавана някога. Оръжия, брони и храна са само началото. Вече можеш да изграждаш цели селища!

  Минимални системни изисквания:

  Windows 7/8/10 (64-bit OS required)
  Intel Core i5-2300 2.8 GHz/AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz or equivalent
  8 GB RAM
  30 GB free HDD space
  NVIDIA GTX 550 Ti 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB or equivalent
  Препоръчителни системни изисквания:

  Windows 7/8/10 (64-bit OS required)
  Intel Core i7 4790 3.6 GHz/AMD FX-9590 4.7 GHz or equivalent
  8 GB RAM
  30 GB free HDD space
  NVIDIA GTX 780 3GB/AMD Radeon R9 290X 4GB or equivalent


  За да активирате играта се нуждаете от интернет връзка и активен Steam акаунт.  Виж още Игри за PC Bethesda Softworks

  Технически характеристики

  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти