Deathloop PS5 product
НазадGCONGDEATHLOOPPS5GCONGDEATHLOOPPS5GCONGDEATHLOOPPS5GCONGDEATHLOOPPS5Напред

Игра за конзола Deathloop, за PS5

id 198360 Код: GCONGDEATHLOOPPS5
139.00 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеХарактеристикиРевюта / ВъпросиВземи на изплащане

Deathloop е иновативен шутър от първо лице, който е от създателите на критично признатия франчайз Dishonored. Те продължават с доказания геймплей дизайн, като предизвикват геймърите да играят по свои собствен начин.

Като Колт, вие ще бъдете затворени във времеви цикъл на загадъчния остров Блекрийф, обречени да изживявате безкрайно един и същи ден. Единственият шанс за бягство е да бъде прекъсната веригата, като се нужната информация и се убият осем ключови цели, преди денят да приключи. В сенките обаче дебне вашият съперник – убийцата Джулияна, снабдена със собствени мощни способности и оръжия. Нейната мисия е да защити времевия цикъл и би пожертвала всичко, за да изпълни мисията си. Вие ще може да поемете контрола и на Джулияна, превръщайки Deathloop в смъртоносна игра на ловец срещу плячка.

Deathloop (PS5)

Доказан геймплей дизайн – Уникалния и завладяващ геймплей ще ви позволи да изберете вашия предпочитан стил на игра – крадливо да се промъкнете през нивата или да се впуснете в ожесточена битка. Въоръжени с мощен списък от необикновени сили, както и арсенал от смъртоносни оръжия, вие ще комбинирате тези поразителни инструменти, за да се изправите срещу вашите противници. Избирайки своите сили и оръжия, вие ще се борите да оцелеете в тази смъртоносна игра.

Игра от ново поколение – Deathloop стартира на PlayStation 5 и ще използва графиката на конзолата, за да съживи уникалната артистична визия както никога до сега и ще се възползва от новите модерни функции като обратна връзка и адаптивни спусъци, за да направи геймплея още по-уникален и въздействащ.

Deathloop (PS5)

Иновативен мултиплейър – Вие ще се впуснете в историята на играта като Колт, преследвайки своите цели на остров Блекрийф, за да прекъснете цикъла и да спечелите своята свобода. Ще можете също така да изберете да поемете контрола над убийцата Джулияна, промъквайки се в кампанията на друг играч, за да убиете Колт и да го оставите затворен във времевия цикъл. Мултиплейър опцията е незадължителна.

Повторение = Знание, Знание = Сила – Всеки нов цикъл в Deathloop е възможност да се поучим от миналото и да се адаптираме. Намирането на улики и разкриването на информация е от ключово значение за намирането на целите, преди денят да приключи. Откривайте нови взаимоотношения, научавайте графици и направете всичко нужно, за да придобиете необходимите знания. Вие ще прилагате наученото от предишните опити, за да изпробвате различни пътища, за да достигнете крайната цел. Ако в началото не успеете опитайте отново … и отново … и отново.
Виж още Игри за Конзоли Bethesda

Технически характеристики

Конзола:  PS5
Жанр:  Екшън-приключенски
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+

Добави Ревю / Въпрос

Оцени продукта или задай въпрос?

0.00 от 0 ревюта
 • 5
  0 ревюта
 • 4
  0 ревюта
 • 3
  0 ревюта
 • 2
  0 ревюта
 • 1
  0 ревюта

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
 • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
 • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
 • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове:


Deathloop PS5
 • GCONGDEATHLOOPPS5
 • GCONGDEATHLOOPPS5
 • GCONGDEATHLOOPPS5
 • GCONGDEATHLOOPPS5
 • GCONGDEATHLOOPPS5