Wolfenstein II: The New Colossus CE product
НазадGCONGWOLFENSTEIN2THENWCCEBOX1GCONGWOLFENSTEIN2THENWCCEBOX1GCONGWOLFENSTEIN2THENWCCEBOX1GCONGWOLFENSTEIN2THENWCCEBOX1GCONGWOLFENSTEIN2THENWCCEBOX1Напред

Игра за конзола Wolfenstein II: The New Colossus Collectors Edition, за Xbox One

  • Безплатна доставка
149.00 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеТехнически характеристики
Wolfenstein II: The New Colossus Collector's Edition включва:

Колекционерска кутия.
Играта Wolfenstein II: The New Colossus.
Стила метална кутия.
Екшън фигура B.J. "Terror-Billy" Blazkowicz.
Допълнително бомбер яке
5 различни оръжия.
Наръчник джобен формат.
Постер.
Америка 1961г.

Убийството на нацисткия генерал Deathshead е само малка победа на фона на случващото се. Нацистите все още са стиснали света в здрава хватка, която трябва да бъде разхлабена. Ти си BJ Blazkowicz a.k.a. "Terror-Billy" - член на съпротивата, чиято единствена цел е да унищожи нацистката империя и изглежда, това е последната надежда на човечеството за свобода.

Wolfenstein II: The New Colossus е дългоочакваното продължение на култовата игра Wolfenstein: The New Order, разработена от всепризнатото студио МachineGames. Изправи се срещу нацистката заплаха с ново разнообразие от машинарии, джаджи и оръжия. Още повече динамика, богата и напрегната история, летящи куршуми, прах, военни действия - Wolfenstein II: The New Colossus е невероятен коктейл, забъркан с типичната Wolfenstein военна подправка, драма и още повече екшън.

Нова футористична технология, която ще разнообрази преживяването, превръщайки го в не просто поредната Wolfenstein игра, а в истинско приключение, изковано от огън и стомана.
Прикритие, тактика или директно нападение - какъв е най-добрият начин да убиеш военноначалник? Да се промъкнеш до него незабелязан? Разбира се, не винаги е възможно. Затова играта ти дава пълно право да избереш начина, по който ще започнеш от началото и ще стигнеш до края. Важното е да победиш!
Два пъти повече огнева мощ - докато в предишната част BJ носеше по едно оръжие във всяка ръка, сега вече можеш да ги комбинираш и съчетаваш.
Нови врагове за убиване - всеки е различен и изисква различна тактика за елеминиране. Внимавай покрай нациските киборги и следи отдалече бързия UberSoldat, за да не те изненада неприятно смъртоносен лазер в гърдите.
Кървави битки, направени с неподправено чувство за хумор. Изненадата оставяме на теб.
Големите Босове. Точно когато мислиш, че си приключил - те тепърва започват. Бос битките са истинско предизвикателство в типичен стил Wolfenstein.


Виж още Игри за Конзоли Bethesda

Технически характеристики

Конзола:  XBOXONE
Жанр:  Шутър
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти