Ninja Gaiden Sigma 2 Plus product
НазадGCONGNINJAGAIDENSIGMA2PLVITAGCONGNINJAGAIDENSIGMA2PLVITAGCONGNINJAGAIDENSIGMA2PLVITAGCONGNINJAGAIDENSIGMA2PLVITAGCONGNINJAGAIDENSIGMA2PLVITAНапред

Игра за конзола Ninja Gaiden Sigma 2 Plus, за PSVITA

  59.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Ninja Gaiden Sigma 2 Plus извежда преживяването до шеметни нови висоти като използва интуитивната система за управление, работеща чрез предния и задния тъч екрани и Sixaxis контролерите за управление на движението на PS Vita. С помощта на предния панел и Sixaxis, вие получавате достъп до прецизния режим за стрелба, прицелвате се по мишена и привеждате оръжието в действие. Чрез задния тъч екран активирате и изпълнявате унищожителни Нинпо атаки. Ninja Gaiden Sigma 2 Plus обещава на играчите усъвършенствано и уникално изживяване с очарователни нови предизвикателства.
  Неспирни битки благодарение на режим "Hero"! Още веднъж новаците и опитните играчи могат да изпълняват мощни атаки и да напредват в играта. Този режим може да бъде активиран временно по всяко време с помощта на интуитивния заден тъч пад на PS Vita.
  Състезание на живот и смърт: Състезавайте се с враговете си с главозамайваща скорост, за да сте първите, които ще постигнат крайната цел в новия режим "Ninja Race".
  Още по-смъртоносни женски персонажи: Аяне, Рейчъл и Момиджи заемат централна роля, при това в нови костюми. Уникалният нов режим "Tag Mission" ви позволява да превключвате между любимите си дами и Хаябуса в реално време, докато защитавате компютърно генерирания си партньор.


  Виж още Игри за Конзоли Tecmo KOEI

  Технически характеристики

  Конзола:  PSVITA
  Жанр:  Fighting
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти