Men of War Collectors Edition product
НазадGMMENOFWARCOLLECTORSEDITIONPCGMMENOFWARCOLLECTORSEDITIONPCGMMENOFWARCOLLECTORSEDITIONPCGMMENOFWARCOLLECTORSEDITIONPCGMMENOFWARCOLLECTORSEDITIONPCGMMENOFWARCOLLECTORSEDITIONPCGMMENOFWARCOLLECTORSEDITIONPCНапред

Игра Men of War Collectors Edition, за PC

  49.00 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Man of War Collector's Edition включва:

  Men of War: Red Tide
  Men of War: Assault Squad
  Men of War: Vietnam Special Edition
  Men of War: Condemned Heroes

  Върни се във времето на бойните полета на Втората Световна Война с пълната колекция от Man of War игри. Най-добрата тактическа стратегия, посветена на WW2 обхваща всички големи сражения в Европа, Африка, Русия и Япония. С завладяващ мултиплейър и уникалната възможност да поемеш директен контрол над всеки един войник или машина, колекцията е истинско предизвикателство дори за най-добрите от стратезите.

  Всяка една от четирите игри е посветена на определен период от WW2 и виетнамската война. От инвазията на немците във Франция, през кампанията във Африка, до окупацията на Берлин, Man of War предлафа микс от ролеви, стелт и бойни мисии. Поеми ролята на малка група елитни командоси, разчистващи немците бавно и внимателно или се включи в някое от най-големите морски ли танкови сражения.


  Реализъм - статистиките на всички оръжия и машини в играта са максимално близо до реалността, без да пречат на геймплея. Спри настъпление на пехотата с експлозивни снаряди от танка си, но не разчитай на тях дори срещу леки бронирани машини. Взриви танка на врага слагайки мини на пътя му, или го издебни в засада, и го неутрализирай със снареяд във веригите и още един в оръдейната кула, което ще накара екипажа му да го напусне. Винаги трябва да следиш дали имаш достатъчно амуниции или аптечки в инвентара си.
  Множество стратегии - Всяка една мисия ви предоставя ограничен избор от единици в началото и трябва много добре да прецениш ситуацията, преди да действаш. Дали ще заложиш на рискова бърза атака, или бавно и методично ще притискаш врага си докато стигнеш до удобна за атака позиция - изборът е твой.
  Пълен контрол - Man of War се различава от мнозинството стратегии с възможността да поемеш пълен контрол над всеки един войник или машина, разргъщайки в пъти стратегическите възможности. Ако смяташ, че ще се справиш по-добре от ИИ-то с прицелването, стрелбата и движението - вече няма причина да не поемеш тези задачи сам.
  Мултиплейър - множеството играчи в сървърите на играта са препдоставка за милиони стратегически комбинации, срещу които ще трябва да се пребориш.


  Минимални системни изисквания:

  OS: Windows XP SP3 / Windows Vista SP1 / Windows 7
  CPU: Intel Pentium 4 3GHz / AMD Athlon 64 eквивалент
  RAM: 1GB / 2GB за Windows Vista / Windows 7
  Video Card: 256MB с поддръжка на Shader Model 3.0 (GeForce FX 8800 / Radeon HD3850)
  HDD: 3GB
  Интернет връзка


  Виж още Игри за PC Excalibur Publishing

  Технически характеристики

  Жанр:  Стратегия
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти