Disneyland Adventures product
НазадGCONGDISNEYLANDADVENTURESBOX1GCONGDISNEYLANDADVENTURESBOX1GCONGDISNEYLANDADVENTURESBOX1GCONGDISNEYLANDADVENTURESBOX1GCONGDISNEYLANDADVENTURESBOX1GCONGDISNEYLANDADVENTURESBOX1GCONGDISNEYLANDADVENTURESBOX1Напред

Игра за конзола Disneyland Adventures, за Xbox One

  39.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Открий Дисниленд

  Независимо дали искаш да си организираш приключение в любимата атракция, или да обиколиш целия увеселителен парк, Disneyland Adventures ти позволява да играеш със собствено темпо, и да създаваш лично свои Дисниленд преживявания директно от хола си, когато си пожелаеш.

  Създай спомени

  Независимо дали отиваш в Дисниленд за първи или за стотен път, ще можеш да преживееш стари приключения или да създадеш нови; наслади се на ексцентричните атракции и представления, които са пленили сърцата на феновете на Дисни – малки и големи.  Наслади се на 18 емблематични атракции

  Лети с Питър Пан и победи капитан Хук в „Полета на Питър Пан“, карай ски по вълнуващите склонове на Матерхорн, танцувай с Лудия шапкар в „Алиса в Страната на чудесата“ и създай собствена заря над Замъка на Спящата красавица.


  Запознай се с героите

  Сподели вълшебни моменти с любимите си герои на Дисни – прегърни любимата си принцеса, поздрави Мики Маус, събирай автографи и изпълнявай специални задачи.


  Xbox One X екстри:

  4K Ultra HD
  HDR
  Графични подобрения


  Виж още Игри за Конзоли Disney

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  7+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти