Total War: Three Kingdoms Limited Edition PC product
НазадGMTOTALWARTHREEKINGOMSLEPCGMTOTALWARTHREEKINGOMSLEPCGMTOTALWARTHREEKINGOMSLEPCGMTOTALWARTHREEKINGOMSLEPCGMTOTALWARTHREEKINGOMSLEPCGMTOTALWARTHREEKINGOMSLEPCGMTOTALWARTHREEKINGOMSLEPCGMTOTALWARTHREEKINGOMSLEPCGMTOTALWARTHREEKINGOMSLEPCGMTOTALWARTHREEKINGOMSLEPCGMTOTALWARTHREEKINGOMSLEPCНапред
ОписаниеТехнически характеристики

Total War: Three Kingdoms Limited Edition включва:

  • Двулицева карта и постер с герои от играта
  • Premium Deluxe кейс

Total War: Three Kingdoms е първата игра от многократно награждаваната поредица, която пресъздава епичния конфликт в древен Китай. Играта предлага комбинация от завладяваща походова кампания за създаване на империя, държавническо изкуство и завоевателни походи със зашеметяващи битки в реално време.

Добре дошъл в Китай през 190 година, ерата на легендарните завоевания. Тази красива, но крехка земя призовава за нов император и нов начин на живот. Обедини Китай под твоето управление, изкови следващата велика династия и остави завет, които ще отеква и ще се носи през вековете.

Избирай между 11 легендарни военачалници и завладей страната. Привлечи на своя страна храбри герои, които да спомогнат за каузата и доминирането над враговете на военни, технологични, политически и икономически фронтове.

Ще изградиш ли силни приятелства, ще създадеш ли братски съюзи и ще спечелиш ли уважението на многото си врагове? Или ще предпочетеш да извършиш коварни предателства и подли измами, за да се превърнеш в майстор на великите политически интриги?

Твоята легендарна история все още не е написана, но едно е сигурно - очакват те славни времена и завоевания.
Виж още Игри за PC SEGA

Технически характеристики

Жанр:  Стратегия
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+

Свързани продукти и тагове: