Spec Ops: The Line, за PC product
НазадGMSOTLPCGMSOTLPCGMSOTLPCGMSOTLPCGMSOTLPCНапред

Игра Spec Ops: The Line, за PC

  14.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Spec Ops: The Line е провокативен, кинематографски военен шутър от трето лице, който поставя на изпитание морала ви като ви захвърля насред неописуема поквара.Бруталните избори на живот и смърт ви изпращат на пътешествие в сърцето на мрака.

  Емоционалният разказ в Spec Ops: The Line се развива насред помръкналия разкош на Дубай. Някога седалище на световния елит, сега страната е опустошена от майката Природа, погребана под най-унищожителната пясъчна буря, регистрирана някога. Spec Ops: The Line ви дава възможност да играете в ролята на капитан Мартин Уокър, водач на елитния отряд Делта Форс, получил задача да се внедри в коварния регион и да върне у дома полковника от американската армия Джон Конрад.
  Очакват ви ултра реалистични операции срещу врагове, които не се страхуват от смъртта и са се обрекли на разрушението. Ще ви се наложи да използвате разнообразни бойни тактики, автентични оръжия и предимствата на околната среда, за да оцелеете. Spec Ops: The Line ви дава движещи се пясъци, които да използвате срещу противниците си. Добре обмисленият изстрел може да предизвика лавина от пясък, но той не се поддава на управление и може както да подпомогне, така и да възпрепятства мисията ви.
  Spec Ops: The Line смесва разнообразни сингъл и мултиплейър елементи със състезателни и отборни режими, както и възможността да се изкачвате в класациите и да персонализирате героте си от две различни фракции.

  CPU: Intel Core 2 Duo @ 2Ghz / AMD Athlon 64 X2 equivalent
  RAM: 2 GB
  OS: Windows XP SP3
  Video Card: NVIDIA GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600XT
  Sound Card: Yes
  Free Disk Space: 10 GB


  Виж още Игри за PC 2K Games

  Технически характеристики

  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти