Shadow Warrior product
НазадGMSHADOWWARRIORGMSHADOWWARRIORGMSHADOWWARRIORGMSHADOWWARRIORGMSHADOWWARRIORGMSHADOWWARRIORGMSHADOWWARRIORGMSHADOWWARRIORНапред

Игра Shadow Warrior, за PC

  29.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Базирана на класическия хит от 1997, Shadow Warrior е амбициозен рестарт , който е представен през блендата на модерния гейм дизайн и предлага амбициозни бойни механики и съвременен преразказ на забележителната история на главния герой, Lo Wang. Сюжета представя ексцентричния шогун от Zilla Enterprise, който е изпратен по следите на легендарен меч. Въвлечен в една неостаряваща битка, той научава за връзката на острието с древен бог от друго измерение, който е на път да разруши нашия свят. Напътстван от Hoji, прокуден дух от другото измерение, Lo Wang трябва да освои комбинацията от огнестрелно оръжие, меч и магия за да намери истината, стояща зад демоничната инвазия и да я прокуди обратно в тъмнината.

  Shadow Warrior на PC, PlayStation 4 и Xbox One се възползва от висококачествена визия и тонове ексклузивно съдържание, което да направи приключението на Lo Wang още по-вълнуващо и уникално:

  Нова арена с три разновидности на околната среда, в която Lo Wang се изправя пред вълни от противници.
  Съвсем ново съдържание в кампанията на играта, което представя главата на корпорацията Zilla.
  Ексклузивни оръжия като чука от Serious Sam 3, Hotline Miami, Zilla Enterprises Z45 и класическата Shadow Warrior катани.


  Виж още Игри за PC Majesco Entertainment

  Технически характеристики

  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти