Mafia III Collectors Edition product
НазадGCONGMAFIAIIICEPS4GCONGMAFIAIIICEPS4GCONGMAFIAIIICEPS4GCONGMAFIAIIICEPS4GCONGMAFIAIIICEPS4GCONGMAFIAIIICEPS4GCONGMAFIAIIICEPS4GCONGMAFIAIIICEPS4Напред

Игра за конзола Mafia III Collectors Edition, за PlayStation 4

 • Безплатна доставка
279.00 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане
Всеки направил поръчка за играта ще получи като бонус - "Family Kick Pack", допълнително дигитално съдържание включващо 3 ексклузивни превозни средства и оръжия.
Колекционерското издание на Mafia III включва следното съдържание:

Играта Mafia III
Книга с артове
Колекционерски картички
Season Pass с гарантирани всички допълнения
Допълнително дигитално съдържание за сваляне
И още...

Mafia III продължава традицията на поредицата, като предлага завладяваща история, която се развива в безпощадния свят на организираната престъпност. Играта те отвежда в Ню Орлианс през 1968, едни от най-бурните години в американската история. Пресъздадената версия на града кипи от активност, а за автентично пресъздадената атмосфера допринасят класическите автомобили, модата и музиката от това време.
През това време буреносен корупционен облак се е извисил над града, превръщайки го в истински рай за организираната престъпност. Италианската мафия контролира нелегалния хазарт, наркотиците и проституцията, докато корумпираната полиция и политиците си пълнят джобовете с парите, които получават за да си държат очите затворени.
Mafia III ти влизаш в ролята на Lincoln Clay, ветеран от Виетнамската война, търсещ ново място, което да нарече свой дом. Осиротял като дете, Lincoln успява бързо да оприличи като свое семейство местната мафия. Тя обаче бързо бива предадена и избита по брутален начин от италианските гангстери. Lincoln е изключително съкрушен от случилото и започва брутална война срещу италианците, която разтърсва баланса на сили в подземния свят на Ню Орлианс.
С хода на историята в Mafia III можеш да избираш своя път към отмъщението. Ще трябва да изградиш твоя собствена криминална империя, като начинът, по който това ще стане зависи от теб. Можеш да използваш хитри прийоми, да изнудваш, преследваш и измамваш целите си, или просто да използваш брутална сила, с която да всяваш страх у всеки срещнат. Mafia III съчетава в себе си най-добрите техники за разказване на една кинематографична история, с динамично развиващ се сюжет, изграждащ се според твоите действия и решения. 


Виж още Игри за Конзоли 2K Games

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Open World
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+

Вземи на изплащане

 • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
 • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
 • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

test1
 • GCONGMAFIAIIICEPS4
 • GCONGMAFIAIIICEPS4
 • GCONGMAFIAIIICEPS4
 • GCONGMAFIAIIICEPS4
 • GCONGMAFIAIIICEPS4
 • GCONGMAFIAIIICEPS4
 • GCONGMAFIAIIICEPS4
 • GCONGMAFIAIIICEPS4