Halo Wars 2 Ultimate Edition product
НазадGCONGHALOWARS2UEBOX1GCONGHALOWARS2UEBOX1GCONGHALOWARS2UEBOX1GCONGHALOWARS2UEBOX1GCONGHALOWARS2UEBOX1GCONGHALOWARS2UEBOX1GCONGHALOWARS2UEBOX1Напред

Игра за конзола Halo Wars 2 Ultimate Edition, за Xbox One

id 97004 Код: GCONGHALOWARS2UEBOX1
  59.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеХарактеристикиРевюта / Въпроси
  Halo Wars 2 Ultimate Edition включва следното допълнително дигитално съдържание:

  Код за сваляне на играта Halo Wars: Definitive Edition - преработена версия, включваща и всички излезли DLC-та.
  Halo Wars 2 Season Pass.
  След десетилетия блуждаене из нищото и окончателно обявен за изчезнал, смелият екипаж на кораба Spirit of Fire са внезапно събудени над тайнствено и древно Forerunner убежище наречено "the Ark". Кaпитaн Сuttеr и нeгoвият eĸип ce изпpaвят пpeд eдна oт нaй - yжacявaщитe зaплaxи зa чoвeчecтвoтo - фpaĸциятa Тhе Ваnіѕhеd, ĸoятo e cъcтaвeнa oт мoгъщите Вrutе-oвe с предводител - cвиpeп вoйн нa имe Аtrіох. В миналото, още преди Ковенантската Гражданска Война, Bruto-вете са били ползвани като пушечно месо при нападение.

  Halo Wars 2 е стратегия в реално време с динамични битки и много екшън. Поеми командването над познатите армии като Spartan-и, Warthog-ове и Scorpion-и. Ти си техният лидер и от теб зависи, за пореден път, съдбата на човечеството. Предстои брутална война срещу ужасяващ нов противник.

  Завръщането на кораба Spirit of Fire.
  Spirit of Fire е подобрена версия на феникс клас кораб, построен през 2473. Той е превозвал както колонизатори, така и екипировка и материали за тераформиране и заселване.
  Познатият ти вече кораб от първата игра Halo Wars, се пренася в настоящата времева линия, за да ти предложи увлекателна история и трудни за взимане решения. Ще се озовеш в центъра на събития, които се случват непосредствено след играта Halo 5: Guardians. Капитан Cutter и екипажът му са изправени пред нов жесток враг, решен да завземе или унищожи всичко по пътя си.

  Зората на Atriox.
  Halo Wars 2 вдига завесата за напълно нов злодей, който излиза на Halo сцената. Представяме ти Atriox, водач на безпощадна наемническа сила, позната като фракцията The Banished. Заедно с тях, ще се завърнат и много класически Halo оръжия с нов дизайн и по - смъртоносни от всякога.

  Най - голямото бойно поле ...евър!
  Halo Wars 2 ще те пренесе на тайнствено място, наречено The Ark, където преди хилядолетие е построена невероятно мощно извънземно съоръжение. Това е мястото, където се създават Halo пръстените, за първи път представено в Halo 3. Сега имаш възможността да се сражаваш за контрола над това откритие и да се сдобиеш с ултимативна сила.

  Напълно нов вид стратегия.
  Halo Wars преобърна представите за стратегиите в реално време, а Halo Wars 2 прави още една стъпка напред в правилната посока, съчетавайки динамичния екшън с установения класически тактически геймплей. Ветераните в създаването на стратегии Assembly (създателите на Total War: Rome II, Total War: Shogun 2) дават най - доброто от себе си и влагат дългогодишния си опит в Halo вселената. За новите играчи са подготвили забавен екшън, комбиниран с много динамика, а за старите играчи има ежедневни предизвикателства и трудности за преодоляване.

  Режим Multiplayer
  Skirmish:
  Изпробвай бойната си тактика срещи изкуствен интелект с различни степени на трудност. Води битки навсякъде, на всички нива, на всички режими, срещу компютър, с приятели в кооперативен режим или срещу същите приятели онлайн.

  Strongholds:
  Режим за бързо реагиране. Целта е да завземеш и опазиш възможно най - много бази докато часовникът тиктака.

  Domination:
  Класическият геймплей за стратегиите в реално време, но разнообразен с нови единици, лидери, умения и допълнителни елементи от вселената на Halo Wars 2. Създай своята база, събери своята армия и победи всички, дръзнали да ти се противопоставят.

  Deathmatch:
  Наименованието казва всичко! Твоят план, твоята армия, твоята база и твоето оцеляване са заложени на карта. Надхитри опонента, за да не те надхитри той. Създай истинска касапница докато оцелее само един.

  Blitz:
  Изцяло нов вълнуващ multiplayer режим, който ще ти представи уникален подход към стратегиите в реално време.


  Виж още Игри за Конзоли Microsoft

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Стратегия
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Добави Ревю / Въпрос

  Оцени продукта или задай въпрос?

  0.00 от 0 ревюта
  • 5
   0 ревюта
  • 4
   0 ревюта
  • 3
   0 ревюта
  • 2
   0 ревюта
  • 1
   0 ревюта
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  test1
  • GCONGHALOWARS2UEBOX1
  • GCONGHALOWARS2UEBOX1
  • GCONGHALOWARS2UEBOX1
  • GCONGHALOWARS2UEBOX1
  • GCONGHALOWARS2UEBOX1
  • GCONGHALOWARS2UEBOX1
  • GCONGHALOWARS2UEBOX1