Football Manager 2016 - Limited Edition product
НазадGMFOOTBALLMANAGER2016LEGMFOOTBALLMANAGER2016LEGMFOOTBALLMANAGER2016LEGMFOOTBALLMANAGER2016LEGMFOOTBALLMANAGER2016LEGMFOOTBALLMANAGER2016LEНапред

Игра Football Manager 2016 - Limited Edition, за PC

  69.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Лимитираното издание на Football Manager 2016 включва документалния филм „An Alternative Reality: The Football Manager Documentary“, който разкрива повече за създаването и успеха на поредицата. Филмът е наличен под дигитална форма и трябва да бъде изтеглен от Steam.
  Това издание на Football Manager 2016 не включва достъп до бета тестовете на играта. Тази година това предложение е ексклузивно само за онлайн платформата Steam.

  Football Manager е най-реалистичния, задълбочен и завладяващ симулатор на футболен мениджър. Поеми контрола над почти всеки един отбор на планетата, разполагайки с избор измежду клубове от над 50 страни. Ти избираш, кой ще играе, кой ще стои на скамейката, ще решаваш индивидуални проблеми на играчи и ще обръщаш внимание на пресата. Разполагаш и с пълен контрол над тактическото подреждане на отбора ти, налагането на смени и подаването на допълнителни инструкции от страничната линия на терена, докато следиш раздвоя на срещата с автентичния 3D енджин.

  Football Manager 2016 надгражда във всяко едно отношение предшествениците си. В него ще откриеш и няколко нови режими сред които е „Create A Club“. В него имаш възможността да създадеш един изцяло твой отбор, определяйки името му, основните му цветове и разбира се - състава от играчи. Имаш възможността дори да пресъздадеш в играта себе си и твоите приятели. Във Fantasy Draft сформираш отбор от любимите ти играчи или приятели. В него стартираш с фиксиран бюджет, като всеки мениджър трябва да изгради своят тим от нулата и да се бори с други мениджъра за подписите на най-добрите таланти преди да се изправят един срещу друг в първенството.

  Бъди част от емоцията на терена и персонализирай според предпочитанията си визията на мениджъра, в който ти си се превъплътил. Голямо впечатление в играта ще ти направят и много нови анимации, които наброяват над 2,000, както и графичните подобрения и усъвършенстваният изкуствен интелект. С „Multi Match Highlights“ можеш удобно да следиш изявите на съперниците си и да си информиран за тяхната форма във всеки един момент.

  Напредналата и все пак лесна за употреба система за създаване на положения ти позволява да измисляш по няколко рутини, които да бъдат използвани в различни игрови ситуации. Sports Interactive си партнира с Prozone, за предоставянето на богата статистика и анализаторски инструменти. Това добавя много полезни за един мениджър функционалности, които са лесни за употреба и изключително необходими за достигане на сериозни успехи.

  Обърнато е повече внимание и на взаимодействието с пресата. Пресконеренциите са по-разнообразни от всякога, като са добавени много нови теми за разговор с медиите и е наблегнато повече на контекстуалните въпроси и отговори. Отстранени от клубовете си мениджъри ще могат да се възползват от медиите при намирането на нов отбор, който да ръководят.

  Тези и още много други подобрения и нововъведения, както и поддръжка под формата на постоянни ъпдейти правят Football Manager 2016 май-задълбочения и реалистичен симулатор на футболен мениджър до момента.

  Системни изисквания:
  Минимални за Windows:

  OS: Windows Vista, 7, 8, 10
  Processor: Intel Pentium 4 Intel Core AMD Athlon 2.2GHz+
  Memory: 2 GB RAM
  Graphics: NVidia GeForce FX 5900 Ultra ATI Radeon 9800 Pro Intel GMA X3100 256MB VRAM
  DirectX: Version 9.0c
  Hard Drive: 3 GB available space
  Минимални за Mac:

  OS: Mac OS X 10.7, 10.8, 10.9, 10.10
  Processor: Intel Core 1.8GHz+
  Memory: 2 GB RAM
  Graphics: NVidia GeForce 7300 GT ATI Radeon X1600 Pro Intel GMA X3100 256MB VRAM OpenGL 2.0 compliant
  Hard Drive: 3 GB available space
  Минимални за Linux & SteamOS:

  OS: Ubuntu 12.04 LTS Linux
  Processor: Intel Pentium 4 Intel Core AMD Athlon 1.8GHz+
  Memory: 2 GB RAM
  Graphics: NVidia GeForce 7300 GT AMD Radeon HD 2400 Pro Intel HD 3000/4000 256MB VRAM OpenGL 2.0 compliant
  Hard Drive: 3 GB available space  Виж още Игри за PC SEGA

  Технически характеристики

  Жанр:  Спорт
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти