Empire Total War + Napoleon Total War product
GMTOTALWAREMPIREPLNAPOLEONPCGMTOTALWAREMPIREPLNAPOLEONPCGMTOTALWAREMPIREPLNAPOLEONPCGMTOTALWAREMPIREPLNAPOLEONPC

Игра Empire Total War + Napoleon Total War (пакет 2 в 1), за PC

  24.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Empire Total War + Napoleon Total War (пакет 2 в 1)

  Empire: Total War Napoleon: Total War - Game Of The Year Edition съдържа пълните игри - Empire: Total War Napoleon: Total War., както и всички пакети със съдържание за изтегляне за двете заглавия.
  Empire: Total War
  Играта Empire: Total War въвежда редица революционни нови елементи, сред които истинска 3D морска битка. За пръв път в поредицата Total War ще можете да командвате интуитивно отделни кораби или огромни флотилии в моретата, богати на изключителни водни и атмосферни ефекти, играещи огромна роля за евентуалния ви славен успех или безславно поражение. След като ударите врага си с оръдейни залпове, приближете кораба си, за да вземете съперническия плавателен съд на абордаж, поемайки контрола над екипажа си, който се бие рамо до рамо по палубите на тези дъ6рвени бегемоти.

  Допълнително подобряване в поредицата Total War са знаковите 3D сражения и походовата кампанийна карта. Битките в реално време ще ви поставят пред нови изпитания с добавянето на оръдие и мускет, което ви предизвиква да овладеете нови формации и тактики в резултат на нарастващата роля на барута за воденето на война. А кампанийната карта, която мнозина смятат за сърцето на Total War, представя разнообразие от нови и подобрени елементи, сред които системи за Търговия, Дипломация и Агентурен шпионаж; усъвършенствани съветници и др.

  Napoleon: Total War
  Овладейте изкуството на войната и станете върховен господар на средновековна Япония! Действието се развива в средата на 16 век в средновековна Япония. Страната, управлявана някога от единно правителство, сега е разделена на множество враждуващи кланове. Вие поемате ролята на Даймьо – водача на клана – и ще използвате военни действия, икономика и дипломация, за да постигнете върховната си цел: да обедините страната отново под върховното си командване и да се превърнете в новия Шогун – върховен господар на Япония. Развиваща се през златната ера на самурайските борби, Shogun 2 вдъхва живот на най-размирния период в японската история.

  Минимални системни изисквания:

  CPU Speed: 2.3 GHz CPU with SSE2
  RAM: 1 GB RAM (XP), 2 GB RAM (Vista®/Windows® 7)
  OS: Microsoft® Windows Vista®/XP®/Windows® 7
  Video Card: 256 MB DirectX® 9.0c shader model 2b compatible GPU
  DirectX version: DirectX® 9.0c
  Free Disk Space: 15 GB free space


  Виж още Игри за PC SEGA

  Технически характеристики

  Жанр:  Стратегия
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти