Bulletstorm product
НазадGMBULLETSTORMGMBULLETSTORMGMBULLETSTORMGMBULLETSTORMGMBULLETSTORMGMBULLETSTORMGMBULLETSTORMНапред

Игра Bulletstorm, за PC

  10.79 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Приготви се за едно ново и наелектризиращо шуутър преживяване от създателите на Gears of War и Painkiller. Epic Games и People Can Fly са подготвили взривоопасна комбинация от непрестанен екшън, обширен сингълплейр с откровено колоритни персонажи и врагове, огромно количество оръжия и брутален мултиплейър. Една експлозия от цветове, насилие, пъстър език и разбира се.. много експлозии. Bulletstorm – kill with skill.


  Skillshot ситема - комбинирай точната си стрелба с енергийното ласо и характерния за Bulletstorm ритник – всяко противопоставяне с враговете ти предоставя възможности за все по-стилни, кървави и зрелищни убийства.
  The Circle of Awesome! – убивай с умение и стил и печели все повече точки, който на свой ред можеш да похарчиш за различни ъпгрейди, с които да натрупаш още повече точки с още по-впечатляващи комбинации.
  Впечатляващ арсенал: от Peace Maker карабината до експлозивния Flail Gun, Bulletstorm ще ти предостави невероятно мощен арсенал, с който не просто да си проправяш път, но и да го направиш с усмивка.
  Pulp Sci-Fi приключение с история, дело на комикс автора на Marvel Rick Remender (The Punisher), Bulletstorm ще те поведе на епично пътешествие, изпълнено с предсказуеми и непредсказуеми обрати, предателства, отмъщение и колоритни персонажи.
  Опасният забравен рай - една коварна планета, с обширни пустини, тропически гори, изоставени инсталации и много други местности, които оживяват с ярки цветове благодарение на Unreal 3 енджина.
  Кооперативен онлайн мултиплейър - играй с до трима приятели и се изправи срещу още по-абсурдни количества врагове а Anarchy режима. Сравни най-добрите си Skillshot постижения от сингълплейър кампанията с играчи от цял свят.
  Системни изисквания:

  Минимални:

  ОS: Windows XP SP3/Windows Vista (SP2)/Windows 7
  CPU: Intel Core 2 Duo, AMD Athlon X2 @ 1.6 GHz
  RAM: 1.5 GB
  HDD: 9 GB свободно дисково пространство
  Video Card: 256 MB NVIDIA GeForce 7600 GS/ATI Radeon HD 2400 Pro
  Интернет връзка

  Препоръчителни:

  ОS: Windows Vista (SP2)/Windows 7
  CPU: Intel/AMD QuadCore 2.0 GHz
  RAM: 2 GB
  HDD: 9 GB свободно дисково пространство
  Video Card: 512MB NVIDIA GeForce GTX260/ATI Radeon 4870
  Интернет връзка


  Виж още Игри за PC EA Games

  Технически характеристики

  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+