Philips Lightstrip Plus 7190155PH product
HOAUPHILIPS7190155PHHOAUPHILIPS7190155PHHOAUPHILIPS7190155PHHOAUPHILIPS7190155PH

Смарт лента Philips Lightstrip Plus, 2м дължина, LED, многоцветна(16 млн. цвята), 1600 lm, IP20 защита, димируема, изисква мост Philips Hue за управление чрез смартфон, възможност за удължаване до 10м

ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане
Philips Lightstrip Plus
7190155PH

Неограничени възможности

за изключително изживяване

Ненадмината гъвкавост: форма, извивки и удължение

Philips Hue Lightstrip Plus е възможно най-гъвкавият източник на светлина. Можете да оформяте лентата в почти всяка форма и да използвате лепящата лента на задната й страна, за да я закрепвате върху всяка твърда повърхност. Ако е необходимо, можете да отрежете вашата Philips Hue Lightstrip Plus по размер с ножица по маркировките. Вградете Philips Hue Lightstrip Plus в мебели, във вдлъбнатини, под кухненски шкафове или подчертайте архитектурни орнаменти с мека непряка светлина. Philips Hue Lightstrip Plus е най-универсалният и издръжлив светлинен източник, който ще вдъхне живот на стаята.

С възможност за удължаване до 10 метра

Удължете своята Philips Hue Lightstrip Plus до 10 метра, като добавите 1 метър удължение, за да покриете по-големи повърхности и по-широки площи. От ярка светлина във вдлъбнатина до съпровождаща светлина във вашия коридор или стълби – всичко е възможно. Philips Hue lightstrip plus осигурява пълно постоянство в цвета от първото до последното удължение.

Мощно светлоотдаване: 1600 лумена

Благодарение на силното светлинно излъчване от 1600 лумена и широкия обхват на светлината по цялата си дължина Hue Lightstrip Plus предоставя достатъчно светлина, за да се използва и като декоративен и като функционален източник на светлина.

Изисква бридж Philips Hue

Свържете Вашите светлини Philips Hue с моста, за да ги управлявате от Вашия смартфон или таблет чрез приложението Philips Hue.

Бъдете креативни с 16 милиона цвята

Играйте със светлината и избирайте от 16 милиона цвята за незабавна промяна във външния вид и атмосферата на стаята ви. Настройте атмосферата без усилие и с едно докосване на бутон. Използвайте любима снимка и изживейте отново тези специални моменти с пръски светлина. Запазете любимите си настройки за осветление и ги извиквайте с докосване с пръст

Синхронизирайте светлините с музика и филми

Направете така, че гледането на телевизия да обхване цялата стая, или синхронизирайте осветлението с Вашата музика и вижте как осветлението реагира на ритъма. Изтеглете приложението на трета страна и открийте страхотните неща, които можете да правите с Philips Hue.

Димиране без монтаж

Изживейте гарантирано плавно димиране с Philips Hue. Не е прекалено ярко. Не е прекалено тъмно. Просто е идеално. Няма нужда от кабели, електротехник или монтаж

Управлявайте го по Вашия начин

Свържете лампите Philips Hue с моста и започнете да откривате безкрайните възможности. Управлявайте осветлението от Вашия смартфон или таблет чрез приложението Philips Hue или добавете ключове към системата, за да активирате осветлението. Задайте таймери, известия, аларми и други за пълноценно Philips Hue изживяване. Philips Hue работи дори с Amazon Alexa, Apple Homekit и Google Home, за да Ви позволи да управлявате осветлението с гласа си.

Технически данни

Дизайн и покритие

Материал
синтетика

Цвят
многоцветно

Размери и тегло на продукта

Височина
0,5 см

Дължина
200 см

Ширина
1,5 см

Нето тегло
0,337 кг

Технически данни

Мрежово захранване
Обхват 220 V – 240 V

50 – 60 Hz

Брой лампи
1

Включена мощност на лампата
лампата не е включена

Обща мощност в лумени на осветителното тяло
1600 lm

Димируемо осветително тяло
Да

LED лампи
Да

Продължителността на живота е до
20 000 ч

IP код

IP20
защита от предмети над 12,5 мм
без защита от вода

Клас на защита
II – двойна изолацияВключена допълнителна функция/аксесоар

Възможност за димиране
ДА

Вграден LED
ДА

Сменящ се цвят (LED)
ДА

Включен адаптер за електрозахранване
ДА

ZigBee Light Link
ДА

Дифузна светлина
ДА

Универсален щепсел
ДА


Разни

Специално предназначено за

Всекидневна и спалня
Домашен офис и кабинет

Тип
Непряка светлинаВиж още Смарт домашна автоматизация Philips

Технически характеристики

Тип:  Смарт лента
Вид:  Димиращо устройство
Приложение:  Осветление
Особеност:  Умен Дом

Вземи на изплащане

  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: