In Nightmare PS4 product
Икона нов продукт
НазадGCONGINNIGHTMAREPS4GCONGINNIGHTMAREPS4GCONGINNIGHTMAREPS4GCONGINNIGHTMAREPS4GCONGINNIGHTMAREPS4GCONGINNIGHTMAREPS4Напред
ОписаниеТехнически характеристики

Датата на премиера е 06.07.2021г. очаквайте доставка до 2 дни след датата на премиера.

 

 

Влезте в смразяващия свят на сънищата в повествователната хорър игра In Nightmare. Влезте в ролята на младо момиче, което търси последната надежда за любов. Затваряйки сърцето си за реалността, тя изпада в дълбок сън и се събужда в кошмарен свят, в който трябва да намери собственото си спасение. 

In Nightmare (PS4)

Страдайки от тъгата за разбито семейство, малко момиченце избягва от реалността и попадна в един тъмен и причудлив свят, създаден от собствените му спомени. То започва да пътува из тези мрачни дебри, за да разкрие какво наистина се крие вътре. Травмите се превръщат в ужасяващи чудовища, които имат за цел да създадат вечен кошмар. С помощта на своя мечтан дух, момичето трябва да намери начин да се промъкне през сенките и да преодолее сложни пъзели, за да може накрая да се събуди от този кошмар. 

Ще преодолеете ли вашите страхове или ще оставите на кошмарите да ви погълнат?

In Nightmare (PS4)

Надеждата почива във вашите ръце – Избягайте от тъмния и причудлив свят на сънищата, който ви е хванал. Потърсете улики в тъмнината, за да разкриете истината на вашата реалност.

Вълнуващи пъзели – По време на вашето пътуване ще срещнете пъзели, които ще се опитат да осуетят вашия напредък. Използвайте логическо мислене и духовния водач, за да преодолеете всичко, което ви се изпречи на пътя. 

Светлина в мрака – Контролирайте своя мечтан дух, за да откриете невидими пътища или предмети. 

Истински кошмари – Вашето подсъзнание създава чудовища, от които наистина се страхувате. Не позволявайте на тях или на дебнещите сенки да ви хванат и да ви задържат във вечния кошмар.
Виж още Игри за Конзоли Modus

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Ужаси
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове:


test1
  • GCONGINNIGHTMAREPS4
  • GCONGINNIGHTMAREPS4
  • GCONGINNIGHTMAREPS4
  • GCONGINNIGHTMAREPS4
  • GCONGINNIGHTMAREPS4
  • GCONGINNIGHTMAREPS4