World of WarCraft: Warlords of Draenor product
НазадGMWOWWODCEPCGMWOWWODCEPCGMWOWWODCEPCGMWOWWODCEPCGMWOWWODCEPCGMWOWWODCEPCGMWOWWODCEPCGMWOWWODCEPCНапред

Игра World of WarCraft: Warlords of Draenor Collectors Edition, за PC

  • Безплатна доставка
159.00 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане
Колекционерското издание на Warlords of Draenor съдържа:

Пълната версия на играта World of Warcraft: Warlords of Draenor на DVD-ROM.
Комплект от два диска DVD and Blu-ray Behind-the-Scenes — запознайте се с екипа от разработчици, работил по създаването на Драенор (Draenor) и свирепите му военачалници. Комплектът от два диска съдържа повече от час коментари на създателите, интервюта и кръгли маси с разработчиците.
Саундтрак на играта — потопете се в звуците на войната с оркестралния саундтрак на Warlords of Draenor.
The Art of Warlords of Draenor — Станете свидетели на визуалната еволюция на игралното съдържание с тази красива книга с ексклузивни илюстрации от Warlord of Draenor. Насладете се на 160 страници с концептуални произведения на изкуството, за да можете да погледнете през очите на екипа от художници.
Подложка за мишка Blackhand — въоръжете се с мауспад специално издание с изображение на опасния военачалник Блекхенд (Blackhand).
Level 90 Character Boost за един от героите ви!

Епично ин-гейм съдържание:

World of Warcraft Dread Raven маунт и Dread Hatchling домашен любимец — спуснете се от небето на гърба на чернокрил Dread Raven маунт – смъртно проявление на Анзу (Anzu). След това разкъсайте жертвата си в следващата битка между петове с помощта на свирепия Dread Hatchling.
StarCraft II портрети — призовете мощта на двама смъртоносни военачалници от Желязната орда — Громаш Хелскрийм (Grommash Hellscream) и Блекхенд (Blackhand) — докато се биете с Доминиъна с тези два StarCraft II портрета.
Diablo III Warsong вимпел — носете това бойно знаме и насочете яростта на клана Warsong срещу демоничните сили на Санкчуъри (Sanctuary).
Hearthstone Card Back — Приключенията ви из Драенор ще бъдат предмет на разговори в таверната, след като снабдите колодата на шампиона си с тази специална, персонализирана карта, изкована в огъня на Блекрок (Blackrock).


Това е ерата на Старата Орда (Old Horde), изкована със стомана, вместо с потоци кръв. Съюз от велики оркски кланове – Желязната орда (Iron Horde), стъпква планетата Драенор (Draenor) със страховитите си бойни машини. След нея пада Азерот (Azeroth). Безброй светове ще бъдат сполетени от същата съдба.
Вие трябва да оглавите отчаян бунт на Драенор – негостоприемен дом на свирепи орки и временен бастион на драенеите – в този важен момент. Вашите съюзници са легендарни, а крепостта ви е твърдина в чужда земя. Поведете армиите на един свят срещу тези на друг… преди самото бъдеще да бъде сътворено.


Забележка: World of WaCraft: Warlords of Draenor изисква наличието на основната игра Wolrd of Warcraft, както и на допълненията: Burning Crusade, Wrath of the Lich King, Cataclysm, Mists of Pandaria, за да можете да играете.

В Warlords of Draenor класическите за Warcraft раси са пресъздадени много по-детайлно, с осъвременени анимации и нови визуализации, които отразяват същността на оригиналните модели: зъби, кости, бради и всичко останало. Изглеждайте готови за действие. Бъдете готови за действие!
Срещу Желязната орда се изправят героите на Азерот — в зенита на сила, за която винаги са били предопределени. Независимо дали сте нов играч или се завръщате към играта, Warlords ви дава възможност да подсилите един от героите си до 90 ниво и да овладеете нови способности на входа на Драенор, за да можете да се включите в мащабните боеве, които се водят в близост. Играйте с расите и класовете, които винаги сте искали да изпробвате, участвайте във войната рамо до рамо с приятелите си и заемете мястото си сред най-добрите играчи на Warcraft.
За да се сблъскате с най-великата армия, която Драенор някога е виждал, трябва да разполагате с войски и своя собствена крепост. Конструирайте могъщ гарнизон: постоянна база, интегрирана в света, но не като място, на което да се криете далече от бойните действия. Персонализирайте я със специална инфраструктура като ферми, конюшни, ковачници, работилници и др.
Прокарайте търговски пътища и отключете нови мисии, екипировка и петове, с които да подкрепите войната за Драенор. Наемайте смели слуги, с които да населите базата и ги изпращайте да търсят плячка в подземия, да изпълняват мисии и да изработват предмети, дори когато сте офлайн. Подчинете опасно кралство, за да изградите монумент на победата.
Преди орките да нападнат Азерот, Желязната орда се въздигнала, за да доминира. Само героите от миналото и настоящето все още могат да устоят на военачалниците на Драенор. Чрез подобрената, гъвкава система за мисии, вие ще срещнете легендарни герои и злодеи в битка, без да забавяте изучаването на враждебната земя. Докато със съюзниците си печелите победи, ще бъдете щедро възнаграждавани — всяка мисия може да ви донесе допълнителни редки или епични предмети.
Драенор е кралство от магма и метал, камък и пара. Градските ковачници обгръщат нейните луни-близнаци в дим, а колелета деформират повърхността на земята. Свирепи създания властват в покрайнините на света, хранейки се с всичко, което успеят да убият.
Загадъчните оцелели драенеи са превърнали крепост край брега в мъждукаща държавица, пълна с библиотеки и храмове. Междувременно робите на Желязната орда работят над военни машини, насочени към драенеите и останалите светове. Кралства, кланове, племена, мъже, жени, деца – всички са напрегнати като стегнати мускули.

Системни изисквания:
Minimum System Requirements:

Windows® XP / Windows Vista® / Windows® 7 / Windows® 8 / Windows® 8.1 with the latest service pack
Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2
NVIDIA® GeForce® 6800 or ATI™ Radeon™ X1600 Pro (256 MB)
2 GB RAM (1 GB Windows® XP)
25GB space


Виж още Игри за PC Blizzard

Технически характеристики

Жанр:  MMORPG
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  12+

Вземи на изплащане

  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти