Wasteland 2: Directors Cut product
НазадGCONGDEEPSILVERWASTELAND2DCONEGCONGDEEPSILVERWASTELAND2DCONEGCONGDEEPSILVERWASTELAND2DCONEGCONGDEEPSILVERWASTELAND2DCONEGCONGDEEPSILVERWASTELAND2DCONEGCONGDEEPSILVERWASTELAND2DCONEGCONGDEEPSILVERWASTELAND2DCONEНапред
ОписаниеТехнически характеристики
Неприветливата пустош очаква да бъде покорена...или да загубиш живота си, опитвайки се. Впусни се в едно опасно съществуване, облечено в изчистения костюм на походова стратегия, която ще постави на изпитание тактическата ти преценка. Чистата сила не е достатъчна, когато си попаднал в разрушен свят, останал без капка надежда. Въоръжи се до зъби и се приготви за отчаяние и разруха, поднесени в добре познат PRG стил на развитие и костюмизация. Изборът във всяка ситуация е твой, така както и последствията.

Система за развитие на героя - основните умения се избират при създаването на всеки герой от твоето парти. С течение на играта, обаче, ще отключваш допълнителни бонуси, с които ще можеш да усвъръшенстваш уменията и да се развиваш по - детайлно.
Подобрения в бойната система - статистиките в битката са балансирани, както и тези на оръжията и различните предмети. Разгърната е възможността за по - задълбочена стратегия на отиграване.
Разнообразно озвучение на герои и неигрови персонажи за по - реалистично изживяване.
Прецизирана система на прицелване - вече можеш да избираш в кои точки по тялото на противника да се прицелваш, като всяка рана води до различна ситуация и последици.Виж още Игри за Конзоли Deep Silver

Технически характеристики

Конзола:  XBOXONE
Жанр:  RPG
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: