Tom Clancys Splinter Cell: Conviction product
НазадGMTOMCLANCYSPLINTERCONVICTIONGMTOMCLANCYSPLINTERCONVICTIONGMTOMCLANCYSPLINTERCONVICTIONGMTOMCLANCYSPLINTERCONVICTIONGMTOMCLANCYSPLINTERCONVICTIONGMTOMCLANCYSPLINTERCONVICTIONGMTOMCLANCYSPLINTERCONVICTIONНапред

Игра Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction, за PC

  9.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Splinter Cell се завръща. Пригответе се за напълно различна игра. Вие сте беглец, безмилостно преследван от правителството, на което сте служел. За да се измъкнете ще трябва да импровизирате, да се адаптирате към ситуацията и да преодолявате опасностите по свои начин, понякога дори с подръчни средства. Лишени от актуална до минутата разузнавателна информация и приятели, ще трябва да разчитате единствено на собствените си умения и наблюдателност, сливайки се с тълпата, за да се измъкнете от преследвачите. Установете нови контакти и спечелете нови съюзници, които ще ви помогнат да разкриете хората, които не ви дават покой.

  Complete изданието на играта включва допълнително DLC, скинове, оръжия и карти.


  Излезте от сенките и се слейте с тълпата, впускайки се в напълно различно Splinter Cell преживяване. Бъдете бдителни и използвайте заобикалящата ви среда в своя ползва и като инвентар – всеки предмет може да бъде използван в различни ситуации, определени от вашата находчивост и съобразителност.
  Потопете се в цивилния живот и останете незабелязан сред останалите, или създайте паника и се измъкнете в суматохата от преследвачите си. Диктувайте правилата на играта и бъдете крачка пред преследвачите, за да успеете да се постигнете целите си
  Напускайки прикритието на сенките в избран от вас момент и ликвидирайте враговете съгласно предварителния си план за атака, съставен след наблюдения. Бъдете бързи и смъртоносни, подвеждайте патрулите за местоположението си и бъдете диригент на събитията.
  Използвайте контакти под прикритие, които могат да ви снабдят със специализирано оборудване за мисиите ви, или разчитайте на предмети от ежедневието, използвайки ги креативно по неочаквани начини.
  Минимални системни изисквания:

  OS: Windows XP/Vista/windows 7
  CPU: Intel Core 2 DUO @ 1.8 GHz/Athlon X2 64 @ 2.4 GHz
  RAM: 1.5 GB - Windows XP; 2 GB - Windows Vista/7
  Hard Drive: 10 GB
  Video Card: 256 MB with shader model 3.0 (NVIDIA GeForce 7800/ATI Radeon X1800)
  DirectX: 9.0c or 10

  За игра се изисква постоянна интернет връзка. Не изисква DVD за игра. Неограничен брой инсталации. Записите на игрите се синхронизират онлайн.


  Виж още Игри за PC Ubisoft

  Технически характеристики

  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Задължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти