Tom Clancys Splinter Cell: Blacklist product
НазадGMTOMCLANCYSPLINTEBLACKLISTPCGMTOMCLANCYSPLINTEBLACKLISTPCGMTOMCLANCYSPLINTEBLACKLISTPCGMTOMCLANCYSPLINTEBLACKLISTPCGMTOMCLANCYSPLINTEBLACKLISTPCНапред

Игра Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist, за PC

  29.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  ъединените Щати имат военно присъствие в две трети от страните по света. Група от 12 взема решението да промени това положение и издава ултиматум, наречен Blacklist - смъртоносно отброяване, съпроводено с ескалиращо терористични удари по американски цели.


  Sam Fisher е назначен да оглави новосформиран екип - Fourth Echelon. Неговата задача - да проследи и елиминира ръководните кадри на Blacklist преди зловещият броят да стигне нула.


  Действай без ограничения - Sam се завръща в своя познат тактически костюм и прибори за нощно виждане и е по-смъртоносен от всякога. Той има пълни правомощия да действа извън рамките на международното право и да използва всякакви методи, за да получи информация за следващи атаки преди те се случат. Очаква те незабравимо кинематографинчо изживяване, представено по невиждан в поредицата начин благодарение на пълен моушън кепчър на героя за всяко негово движение.
  Убивай в движение - винаги крачка пред всички, с помощта на Killing in Motion механиката ще можеш да маркираш няколко противници едновременно, които Sam да елиминира с планирана атака. Active Sprint пък ще ти позволи лесно и реалистично предвижване в заобикалящата среда, изкачване на стени или прескачане на ограждения. Бъди винаги нащрек и преценявай точния момент, в който да се придвижиш към следващата си задача.
  Fourth Echelon прототипи - елитният екип разполага с най-доброто и най-новото специално оборудване за рисковани акции в тила на врага. На твое разположение ще са подобренита snake камера, малъл разузнавателен летящ робот за маркиране на противници, създаване на диверсия или директна детонация в близост до желана цел. Любими на феновете на поредицата джаджи като Sticky shooter и Karambit ножа също ще бъдат част от аресенала на супер агента.
  Легендарна поредица и легендарен кооперативен режим - впусни се в допълнителни кооперативни мисии за до двама играчи онлайн, както и в локален Splitscreen режим при PS3 и Xbox 360 версиите.
  Онлайн мултиплейър - популярният Spies vs. Mercs режим се завръща. Влезте в отбора на шпионите и използвайте ловкост и хитрина или се сражавайте като наемник и разчитайте на своите очи и огнева мощ.
  Системни изисквания

  Минимални:

  OS:Windows® XP (SP3) / Windows Vista® (SP2) / Windows® 7 (SP1) / Windows® 8
  Processor:2.53 GHz Intel® Core™2 Duo E6400 or 2.80 GHz AMD Athlon™ 64 X2 5600+ or better
  Memory:2 GB RAM
  Graphics:512 MB DirectX® 10–compliant with Shader Model 4.0 or higher
  DirectX®:9
  Hard Drive:25 GB HD space
  Sound:DirectX 10–compliant DirectX 9.0c–compliant  Виж още Игри за PC Ubisoft

  Технически характеристики

  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти