The Sims 4 + Get Famous Expansion Pack Bundle (PC) product
НазадGMTHESIMS4GETFAMOUSEXPBUNDLEPCGMTHESIMS4GETFAMOUSEXPBUNDLEPCGMTHESIMS4GETFAMOUSEXPBUNDLEPCGMTHESIMS4GETFAMOUSEXPBUNDLEPCGMTHESIMS4GETFAMOUSEXPBUNDLEPCGMTHESIMS4GETFAMOUSEXPBUNDLEPCНапред

Игра The Sims 4 + Get Famous Expansion Pack Bundle, за PC

  • Безплатна доставка
129.00 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеТехнически характеристики
Пакетът съдържа играта The Sims 4, заедно с нейното официално допълнение The Sims 4 Cats & Dogs

Добре дошъл в бляскавият свят на The Sims 4 Get Famous.
Превърни се в истинска звезда, спечели слава и популярност, накарай всички да ти се възхищават и да се обръщат след теб.

Изгради успешна актьорска кариера, превърни се в най-известната личност и поеми по непредсказуемият път към славата.
От студиото, до VIP партитата, ти избираш как твоите Sims да придобият световноизвестна слава.

Създай свой собствен звезден стил и декорирай луксозното имение на твоя Sims с аксесоари, които свидетелстват за твоя успех и карат останалите да завиждат. Приготви се да блестиш ярко под светлините на прожекторите и се наслади на звездният си живот.

Спечели слава - Сега твоите Sims могат да изживеят най-смелите си мечти, отрупани със слава и богатства. Издигни се в твоята кариера и се превърни в звезда или се изстреляй към славата в преследване на нова цел и помни, че колкото по-известен става твоят Sims, толкова повече внимание, облаги и ползи ще привлече към себе си.

Бъди амбициозен - Превърни се в своя собствена муза и насочи твоя Sims към брилянта актьорска кариера. Направи своя голям пробив, като изнесеш концерт или участваш в телевизионна поредица. Когато твоите Sims прекарват допълнително време, учейки своите реплики и носейки уникални костюми, те увеличават своите шансове да получат главна роля в следващия голям блокбъстър.

Притежавай дома на твоите мечти - Присъедини се към блясъка и очарованието на Del Sol Valley, нов свят, в който твоите Sims ще привлекат към себе си вниманието на останалите и ще накарат всички да заговорят за тях. Купи къща в Mirage Park или работи упорито, за да си позволиш имение сред хълмовете на The Pinnacles.

Води луксозен начин на живот - Издокарай се с бляскави и очарователни тоалети. Възползвай се от всички екстри, които се полагат на една изгряваща звезда. Декорирай великолепния си дом с позлатени мебели и се потопи в лукс и разкош.

The Sims 4 е единствената игра, в която имаш възможност да създаваш Sims с индивидуален външен вид, поведение, емоции и характер. За първи път в историята на поредицата не става дума за това, какво са те, а кои са. Дай свобода на твореца в теб и създавай различни Sims, благодарение на специалния инструмент Create A Sim, който ще ти позволи да експериментираш и ще ти предложи неограничени възможности. От друга страна режимът Build ще ти помогне да проектираш своя дом стая по стая и да го обзаведеш с мебели според твоя личен вкус. Приготви се да споделиш своите създания с приятелите ти в играта с помощта на съвсем новата галерия в The Sims 4.

За повече от едно десетилетие поредицата The Sims е забавлявала милиони фенове по света и е оставила една уникална следа в интерактивния свят. The Sims 4 продължава да обогатява и подсилва богатото мултиплатформено портфолио, като предлага куп нововъведения и опции, които да зарадват и най-претенциозния фен на поредицата.

Новите Sims със сложни персоналности са сърцето на поредицата, а сега са още по-умни, емоционални и реални. Те разполагат с умения и стремежи, пряко въздействащи върху тяхното поведение. Техните чисто нови личности ще ти разкажат трогателни, забавни и понякога странни истории.


Виж още Игри за PC EA Games

Технически характеристики

Жанр:  Симулатор
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  12+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти