Spore product
НазадGMSPOREGMSPOREGMSPOREGMSPOREGMSPOREGMSPOREGMSPOREНапред

Игра Spore, за PC

  19.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Следващата еволюция в гейминга е пред нас. От гения на Will Wright, създателя на The Sims, идва Spore, епично приключение, което ви повежда от началото на еволюцията на живота, през развитието на цивилизацията и технологията, докато накрая стигате до най-далечните достъпи на космоса.
  Започнете своята одисея в зората на живота, като прост микроб, който се опитва да оцелее, след това използвайте забавните, интуитивни редактори, за да еволюирате съществото от микроскопичните му начала в интелигентна, използваща оръдия раса. Насочвайте вида си докато строи (а играча прави) села, сгради, градове и превозни средства. През целия път до превръщането му в глобална цивилизация, можете да избирате дали да ловувате или събирате, нападате или търгувате, да бъдете добри или да играете грубо!

  Целия екшън се случва в огромен, жив свят населен със същества еволюирани от други играчи и споделени през централните сървъри на Spore. Когато е готов, вашия едновремешен бацил от локва се изстрелва в космоса със своето НЛО на голямо приключение на открития, формиране на планети или унищожение! Докато изследвате и играете в тази безкрайна вселена от уникални светове, вашата персонална Sporepedia проследява всички същества, които сте срещнали и места, които сте посетили.


  Поемете пълен контрол над съдбата на вашето същество докато го превеждате през следните шест еволюционни фази:
  Tidepool фаза: Бийте се с други същества и ги консумирайте, за да нагласите формата и възможностите на вашето същество. Оцеляване на най-добрите на най-микроскопичното ниво.
  Creature фаза: Отправете се на суха земя и помогнете на съществото си да се научи и да еволюира с пътешествия далеч от безопасния ви дом. Месоядно или тревопасно? Социално или независимо? Избора е ваш.
  Tribal фаза: Вместо да контролирате индивидуално същество, сега се грижите за цяло племе от вашите генетични създания. Дайте им оръдия и ги насочвайте към техните общувания, докато бавно покачвате тяхното състояние на съществуване.
  City фаза: Поведете расата на съществото си в нова златна ера, като построите технологията, архитектурата и инфраструктурата на техния град.
  Civilization фаза: веднъж след като вашия град е установен, съществата ви започват да търсят и общуват с други култури. Можете да го правите с маслинова колонка или боен вик – при всички положения, целата на съществата ви е да обединят планетата.
  Space фаза: идва времето да се придвижите към други светове във вашата слънчева система. Направете първия контакт, колонизирайте или тераформирайте, след това се отправете още по-нататък за да намерите други слънчеви системи из превъзходно рендрираната галактика. Структурирани „мисии” ви дава нови цели и пътеки, които да следвате докато започвате да се разпространявате из вселената.
  Набор подходящи, интуитивни оръдия за създаване дават сила на креативното въображение на играча. Създаването на цяла вселена от същества, растения, сгради, превозни средства и планети, никога не е било толкова лесно или толкова забавно. Безкраен набор избори е просто началото.
  Света, който изследвате е населен със същества, растения, сгради и превозни средства разработени от други геймъри и свалени от централна база данни. Сървъра избра съществата и цивилизациите, които най-добре съвпадат на вашата избрана околна среда, вашето ниво на опит и възможностите на вашето същество. А на свой ред, вашите същества се качват на сървъра, за да бъдат споделени с други геймъри.
  С процедурна анимация, вашите същества и превозни средства се движат базирано на това как ги създадете. Те се държат и общуват базирано на това какво им казвате да правят и от техните срещи в играта. Това значи, че няма предварително уточнена пътека, която трябва да следвате – играта еволюира базирано на вашите решения.
  Чудите се какво друг геймър е мислил, когато е създал и еволюирал същество? Открийте информация за произхода на дадено същество в Sporepedia-та, още един начин да изследвате истински безкрайната вселена на SPORE.
  Минимални сиситемни изисквания:

  CPU: 2.0 GHz P4 processor or equivalent [If built-in graphics chipsets then 2.6 GHz Pentium D CPU, or 1.8 GHz Core 2 Duo, or equivalent.]
  CPU Speed: 2 GHz
  RAM: 512 MB RAM (768 MB for Vista or built-in graphics)
  OS: Windows XP/Vista/7
  Video Card: 128 MB Video Card, with support for Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX 5900 [GeForce 6200 for Vista]+ / ATI Radeon 9500+ / Intel 950+)
  Sound Card: Yes
  Free Disk Space: 6 GB


  Виж още Игри за PC EA Games

  Технически характеристики

  Жанр:  Стратегия
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти