Shovel Knight product
НазадGMSHOVELKNIGHTPCGMSHOVELKNIGHTPCGMSHOVELKNIGHTPCGMSHOVELKNIGHTPCGMSHOVELKNIGHTPCGMSHOVELKNIGHTPCНапред

Игра Shovel Knight, за PC

  24.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Shovel Knight е една неотразима класическа екшън-приключенска игра с превъзходен геймплей, запомнящи се персонажи и страхотна 8-битова ретро визия. Приготви се за една симпатична кръстоска между заглавие от старата школа и такова, което има всички предпоставки, за да се нарече модерна видео игра. Ти поемаш ролята на едноименния Shovel Knight, малък рицар с голяма задача!

  Твоят герой идва на тази земя с две много важни мисии: да победи злата магьосница и да открие своята отдавна загубена любима. Рицарят е въоръжен с острието-лопата: мултифункционално оръжие, чиито техники са били изгубени и забравени през времената. Винаги честен и услужлив, Shovel Knight е блестящ пример за поддържане към кодекса на Shovelry и Slash Mercilessly и Dig Tirelessly!

  На пътя между Shovel Knight и неговата възлюбена стоят множество рицари. Тези негови врагове познати още като рицарите от ордена „Order of No Quarter“ са изпратени да спрат смелият рицар и неговата лопата да стигнат до злата магьосница, готови на всичко, за да изпълнят своята мисия.

  Ако харесваш игри със забавен платформинг, красив арт, заразяваща музика, луди босове, хумор и ретро визия, то подай се на носталгията... Shovel Knight е точно за теб!


  Виж още Игри за PC Telltale Games

  Технически характеристики

  Жанр:  Arcade
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти