Shadow Warrior product
НазадGCONGMESHAWODWARRIORONEGCONGMESHAWODWARRIORONEGCONGMESHAWODWARRIORONEGCONGMESHAWODWARRIORONEGCONGMESHAWODWARRIORONEGCONGMESHAWODWARRIORONEGCONGMESHAWODWARRIORONEНапред

Игра за конзола Shadow Warrior, за XBOX ONE

  39.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Shadow Warrior е смела преработка на култовия класически шутър на 3D Realms, разработена от независимото студио "Flying Wild Hog" (Hard Reset) с участието на легендарния боец Ло Уанг (Lo Wang). Комбинирай бруталната мощ на огнестрелните оръжия с елегантната прецизност на катаната, за да унищожаваш безпощадните армии на кралството на сенките тази надъхваща и красива трансформация на класическия шутър от първо лице. Shadow Warrior разказва ексцентричната история на корпоративния шогун на "Зила Ентърпрайз" (Zilla Enterprise) Ло Уанг, който получава задача да намери легендарния меч с неограничена сила Нобицура Каге (Nobitsura Kage). Предаден и оставен да умре, Ло Уанг научава за връзката на меча с древните богове от друго измерение, които се готвят да превърнат нашия свят в руини. Подпомаган от Ходжи (Hoji), прогонен от това загадъчно измерение дух, Ло Уанг трябва да използва комбинация от пушка, меч, магия и съобразителност, за да разкрие истината зад това демонично нашествие и да прогони злото обратно в мрака.

  Дръзка нова версия на Shadow Warrior, която елегантно смесва класическия фърст пърсън шуутър геймплей с увлекателно действие, изобретателни битки и съвременен преразказ на забавната легенда за Ло Уанг.
  Използвай всяко огнестрелно оръжие от огромния си арсенал, за да спреш инвазията на демоните. Всяко от оръжията предлага по няколко уникални подобрения.
  Извади от ножницата легендарната си катана, за да разрязваш враговете си на две с прецизно преценени завъртания или изпълнявай комбинации от специални атаки, за да помиташ цели пълчища от противници.
  Призовавай мистични сили, за да се предпазиш или да парализираш враговете си, а след това използвай собствените им отрязани глави и все още туптящи сърца, за да ги поставиш на колене.
  Подобрявай оръжията си, усилвай уменията и магиите си чрез системата за ъпгрейди, която възнаграждава бруталното разчленяване на противниците в играта.
  Нов режим Arena.
  Съвсем нова кампания.  Виж още Игри за Конзоли Majesco Entertainment

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  test1
  • GCONGMESHAWODWARRIORONE
  • GCONGMESHAWODWARRIORONE
  • GCONGMESHAWODWARRIORONE
  • GCONGMESHAWODWARRIORONE
  • GCONGMESHAWODWARRIORONE
  • GCONGMESHAWODWARRIORONE
  • GCONGMESHAWODWARRIORONE