Ryse: Son of Rome, за PC product
НазадGMRSORPCGMRSORPCGMRSORPCGMRSORPCGMRSORPCGMRSORPCНапред

Игра Ryse: Son of Rome, за PC

  39.00 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Компютърната версия на "Ryse: Son of Rome" ви предлага цялото преживяване, издадено първоначално за Xbox One и всички допълнителни пакети със съдържание за изтегляне, издадени към него.

  Впуснете се в приключение за отмъщение, предателство и божествена намеса! Ryse: Son of Rome разказва историята на младия римски войник Мариус Титус (Marius Titus), който става свидетел как цялото му семейство е избито от варвари-бандити. Титус пътува чак до далечните брегове на Британия с римската армия, за да търси отмъщение. Напредвайки бързо в кариерата, той трябва да поведе мъжете и да защити Империята в мисията си да въздаде правосъдие – съдба, която скоро открива, че може да бъде изпълнена много по-близо до дома.

  Ryse: Son of Rome представя Римската империя в изключителни детайли, които ще ви накарат да затаите дъх. Насладете се на северните брегове на Британия, както и на Колизеума в самото сърце на Рим.
  Великолепните визуализации вдъхват живот на всяка частица от Империята: невероятно детайлните лицеви анимации придават характер на хората, които ще срещнете, а новите елементи на CRYENGINE спомагат да се пресъздаде свят, какъвто не сте виждали до момента в конзолна игра.
  Действие, приключение и брутален реализъм: Преживейте кинематографско приключение, което ви увлича в света на Римската империя. Бруталността и напрежението от римските битки оживяват в изумителни детайли, захвърляйки ви в хаоса на близкия бой. Вижте и почувствайте емоцията по лицето противника! Овладейте бойни техники с меч и щит, за да реагирате на разнообразните атаки и да се справяте с много врагове наведнъж.

  Системни изисквания:
  Minimum:

  CPU: Dual core with HyperThreading technology or quad core CPU
  Examples: Intel Core i3 2.8 GHz (3220T) or AMD Phenom II X4 3.2 GHz (945)
  Memory: 4 GB RAM
  GPU: DirectX 11 graphics card with 1 GB video RAM
  Examples: NVIDIA GeForce GTX 560 or AMD Radeon HD 7770
  OS: 64 bit Windows (Vista, 7, 8)
  HD: 26GB


  Виж още Игри за PC Deep Silver

  Технически характеристики

  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти