Red Faction: Guerrilla product
НазадGMREDFACTIONGUERRILLAGMREDFACTIONGUERRILLAGMREDFACTIONGUERRILLAGMREDFACTIONGUERRILLAGMREDFACTIONGUERRILLAGMREDFACTIONGUERRILLAНапред

Игра Red Faction: Guerrilla, за PC

  9.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Описание
  Първата и втора част на Red Faction вдигнаха високо стандарта за степен на разрушения, които играчите могат да причинят в екшън от първо лице. Новото заглавие ни обещава още повече възможности за деструктивно и дори креативно въздействие над околната среда, динамичен мултиплейър и вълнуваща сингълплейър кампания.

  Действието в Red Faction: Guerilla се развиваща 50 години след драматичните събития от първата част и поставя играчите в ролята на бунтовник от реформираната организация Red Faction. Нейните членове са основно миньори и работници, борещи се за независимостта на Марс. След привидния им успех времето показва, че репресивните Earth Defence Forces (EDF), изпратени да поддържат мира на червената планета, не се отличават много в поведението си от мега корпорациите. Настъпил е моментът Червената фракция отново да се вдигне на оръжие, борейки се за свободата и живота си в един неприветлив свят, чиято повърхност ще стане още по-червена...


  Партизанска война без правила – играчите имат пълната свобода да избират реда, в които да изпълняват мисиите и обектите, които да атакуват. Използвайте партизански тактики, мощни оръжия и минни инструменти с дори по-голяма унищожителна мощ, както и модифицирани за целите ви превозни средства и минна техника, за да сломите съпротивата на EDF. Вие избирате кога и как да нападнете.
  Стратегическо разрушение – Използвайте креативно възможностите за разрушаване на околната среда и сгради, създавайки нови възможности за атака или блокирайки напредването на врага, разрушавайки мостове и други съоръжения. Атакувайте директно укрепените позиции, или причинете срутване на близостоящ завод, което да разчисти пътя ви.
  Динамичен геймплей – импровизирайте и си проправяйте път през непрестанно изменящата се околна среда, използвайки различни геймплейни стилове и подходи, оръжия, превозни средства и огромни количества експлозиви, за да се справите с EDF.
  Мултиплейър битки – разнообразие от мултиплейър режими, който обещават невиждани до момента онлайн сражения, в който няма сигурни укрития, заучени положения и добро познаване на терена. Околоността се променя динамично, и всичко може да бъде разрушено. Само бързите ви реакции и точната преценка ще ви помогнат да останете на една крачка пред противниците си и на половин от смъртоностните експлози и сриващите се сгради. Отстъплението е немислимо. Съдбата на червената планета е във ваши ръце.


  Виж още Игри за PC THQ

  Технически характеристики

  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти