Rayman Origins and Legends product
GMUBISOFTRAYMANORIGINSANDLEGEN

Игра Rayman Origins and Rayman Legends , за PC

  39.00 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Приготви се за невероятни приключения!

  Двойна доза забавление в един пакет от две игри - Rayman Legends и Rayman Origins.

  В Rayman Legends, Rayman и компания ще се впуснат в разучаването на един нов митичен свят, засмукани от на пръв поглед изглеждащи нормално картини, а в Rayman Origins ще трябва да им помогнеш да се справят с кошмарите на Bubble Dreamer, причинени от ужасяваща армия от страховити същества.

  3D бос битки: босовете имат голямо предимство пред групичката на Rayman… допълнително пространство! Драконите и другите епични същества могат да атакуват от всякакъв ъгъл, затова трябва да бъдеш във върхова форма, за да ги победиш.
  Нови предизвикателства: свържи се с приятелите си в поредица от предизвикателства, които ще поставят на изпитание уменията и бързината. Проверявай класациите, за да разбереш на кое място си.
  Подскачай с ритъма на барабана, удряй под звуците на баса... Уцелването на точния момент и ритъмът са ключови, за да победиш на картите, настроени към музиката. Проверете дали имаш всичко необходимо, за да станеш платформен герой.
  Енджинът UbiArt е с разширени възможности, за да включва и 3D геймплей елементи, нов дизайн за светлинните ефекти и нова система за обработване, за да изведе графиката на Rayman на следващо нив


  Виж още Игри за PC Ubisoft

  Технически характеристики

  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  7+