Naruto Ultimate Ninja Storm product
GCONGNARUTOULTNINJASTORMPS3GCONGNARUTOULTNINJASTORMPS3GCONGNARUTOULTNINJASTORMPS3GCONGNARUTOULTNINJASTORMPS3

Игра за конзола Naruto Ultimate Ninja Storm, за PlayStation 3

  29.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Naruto Ultimate Ninja Storm

  Развивайки съревнователния боен екшън от поредицата Ultimate Ninja, NARUTO: Ultimate Ninja STORM ви позволява да се биете в напълно триизмерно през огромни околни среди. Ще освобождавате мощни джуцу атаки, ще изпълнявате акробатични маневри и дори да бягате по стени и над водата, докато се състезавате с опонентите си за нинджа надмощие. Можете да персонализирате бойния си стил и да наемате до двама помощни герои. Всеки герой в играта е в състояние да даде воля на Пробуждане способностите си при определени обстоятелства, прибавяйки нови черти на характера и таланти към впечатляващия нинджа списък на играта, включващ 25 популярни персонажа от анимационния сериал. NARUTO: Ultimate Ninja STORM осигурява съревнователните мултиплеър битки на до двама играчи.
  Позволявайки ви да се потопите в света на Наруто, играта представя изучаване на Селото скрито в листата и Гората на смъртта. Можете да претърсите всеки инч от тези емблематични околни среди, да изпълните над 100 уникални мисии, да събирате ценни свитъци и да общувате с останалите герои от анимационната поредица Наруто. Вкарвайки допълнително разнообразие в състезателните битки, тези мисии включват надбягвания, специални доставки и широкомащабни битки срещу внушителни опоненти.
  Извличайки предимствата на оригиналния графичен енджин от следващо поколение, NARUTO: Ultimate Ninja STORM използва приятни за окото анимации, впечатляващи визуални детайли и развита система за изразяване на емоции чрез лицеви мимики, за да пресъздаде графики с висока резолюция за PLAYSTATION 3, които надхвърлят ръчно рисуваната анимация. Тази нова технология, пресъздаваща околните среди, героите и ефектите от хитовия сериал, ви позволява да се превърнете в част от света на Наруто, както никога преди.


  Виж още Игри за Конзоли Namco Bandai

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Fighting
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти